SON DAKİKA



Haber > Spor > Çileden, çöküşe yolculuk...

Çileden, çöküşe yolculuk...

28 Mart 2016 Pazartesi - 09:24








Trabzonspor’a hizmet edecek bir tane adam arıyorum. Senelerdir o adamı tarif ediyorum. Enteresan bir şekilde gelen gideni aratıyor. Akıl almaz acemilikler, hatalar, yanlışlar... Samsunspor’la maç. Güzel düşünce, kendimize faydamız yok, bari çevreye olsun.

Play-Off ümidi olan komşuya antrenman verdik. Engin Korukır hocanın kurduğu strateji tam olarak işledi. Sistem, taktik, üst perdeden örnekler sundular. Dilerim çok daha güvenle çıkarlar kalan maçlara... Bordo-Mavi için ne diyeyim? Her oyunda bir şeylerini kaybederek gidiyor. Sanki yıkım ekibi olarak geldiler. En tepeden dibe kadar ‘bizden bir şey olmaz’ı ispatlıyorlar. İçerdeki tüm futbolcuları eleyip, yenisini alacak ortam oluşturuyorlar gibi bir durum var...

Bir teknik direktör ısrarla haftalardır aynı yanlışları uygular mı? Kurduğu onbirlerin hiç biri birbirini tamamlar nitelikte olmaz mı? Onca maçın üzerine savunma güvenliği kurulmaz mı? Atağın organizasyonu için bir düzen oluşmaz mı? Hücum anında pas tercihi, koşular, yer değiştirmeler sıralı hale getirilmez mi? Koca Trabzonspor bir ‘Kaymakamlık Turnuvası oynar haldeki futbolcu topluluğu’ görüntüsünden öteye geçemez mi?

Her şeyin en doğrusunu bildiğini sanan kulübün Başkanı, yetkili olduğu için bilen, sayılan yönetim kurulu; aksağı, eksiği sorgulamaz mı? Kaç maçtır sıfır değer futbolun hesabını sormaz mı? Nasıl bir stratejidir hocanızın kurguladığı? Hiçbir işe yaramıyor? Görmüyor musunuz? Nedir sizi bağlayan?

Maç bitene kadar beynimi kemirdi, şu maçı ne amaçla oynadı Trabzonspor? Dostluk işi bir tarafa, teknik olarak ne ifade etti? Üst lig için “Futbolcular yetersiz, çile senesi” gibi bahaneler üretirsiniz! Şu oyuna ne söylersiniz? Yalandan da olsa dillendirdiğiniz o şampiyonluk için hiç biri işe yaramaz, söylemiş olayım. Eskisi, yenisi, genci, yaşlısı hepsini yollayın. Zerre kadar Trabzonspor’u düşünüyorsanız; o alt yapı bebelerinin hiçbirini bundan sonra şu anlaşılmaz, anlamsız, kuralsız, tecrübelisine bile fayda etmeyen şeyiniçine sokmayın. Bir damla da olsa canlı kalan kendi evlatlarımız, güvencemizi, bir acemi teknik adamın acuze yapısı içinde yok etmeyin...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap