SON DAKİKA



Haber > Spor > Çek bir bonuslu Adana kebap

Çek bir bonuslu Adana kebap

10 Aralık 2016 Cumartesi - 08:22








Adana maçına başlamadan önce, tüm kongre delegelerine ve de tüm Trabzonspor sevdalılarına anlatmak isterim... Bugün KTÜ’de saat 10.00’da yapılacak olan Trabzonspor Olağan Kongresi’nde yönetim kurulu tüzüğümüzün 8. maddesine istinaden Genel Kurul’dan kulübün taşınmaz gayrimenkullerinin satışı hakkında yetki istemeye yeltenmesi bile Trabzonspor için işlenebilecek en büyük suç ve cezadır.

Bilinmesi lazımdır ki Trabzonspor’u yöneten ne eski başkanlar ne de asbaşkanlar zamanlarında bunca sıkıntılarla karşılaştıkları halde böylesine bir yanlışın içerisinde bu yetkiyi istememişlerdir. Eğer böyle olsaydı Trabzon’da doktorlardan fazla müteahhitler vardı. Bu yönetim göreve talip olurken Başkan Muharrem Usta kürsüden “Trabzonspor’a geri dönüşümü olmayan kaynak bulmak için sponsorlarımız hazırdır.

Trabzonspor’un yarınları için siyasi güç bizimledir” naraları atarken “Yapamadık, Trabzonspor’un misyonunu yedirdik, özür dileriz, bu iş bizim işimiz değil” demek varken şimdi kalkmışlar şark kurnazlığı ile Trabzonspor’a iki tane kalıcı tesis kazandıran Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın mirasını yemek için yönetime talip olduklarını beyan ederler. Bu çirkin isteğe Genel Kurul delegeleri mutlaka gereken cevabı vereceklerdir. Yedirmezler beyler!

Öyle veya böyle yeseniz dahi kustururlar beyler! Ne olursa olsun, Trabzonspor ne halde olursa olsun burası Patagonya değil, Trabzonspor Kulübü’dür beyler! Bu hatırlatmayla, Kayseri galibiyetiyle takım olmayı bıraktık, en azından karanlık kuyudan biraz daha uzaklaşmak adına Adana maçı da önemli bir maçtır. Görünen şudur ki Trabzonspor ara transferde hiç şakası yok bir santrafor, bir sağbek, ayakları ve de oyun anlayışı yönlü bir ön libero ve de Mehmet Ekici’ye bir partner almak zorundadır. Bunların seçimini de yönetim Ersun hocaya bırakmalıdır.

Adana maçı sonrasında da köşemde Trabzonspor’da sezon başında yaşanan önemli bir gerçeği kaleme alacağım derken Trabzonspor, Adana maçına bir an önce golü bulma düşüncesi ile başlayıp topyekün hücumu tercih edince ilk dakikalarda kalesi önünde iki net pozisyonda Adanaspor göründü.


Artık her takım kendini Trabzonspor’la eşit görüyor. Bir diğer tespit ise futbolun kurnaz tilkisi Onazi’nin takıma ne katkısı vardır bir muammadır. Buna rağmen halen sahadadır, kimse bilmez. Al oradan ver buraya, on metrede top oyna, ikiye bir pas yok, ikili bir mücadele yok, Fadime Abla ondan daha iyi oynamazsa ben ne yapayım! İddia ediyorum Onazi ile bu takım on kişi oynamaktadır. 31. dakikada Avni Aker’in çimleri ile birlikte Trabzonspor golü Yusuf ile buldu. Bir nebze olsun Adanaspor direncini kırmaya etken oldu diyecekken, kalemizde golü gördük.

Sonrasında pen-pen-penaltı ile 2-1’i yakalayan Trabzonspor, 10 kişi kalan Adanaspor karşısında zorlansa da Yusuf’la, Mehmet Ekici ile 4-1’i yakalayarak acılı Adana kebabını yiyen takımdı. Takım olamıyoruz, iyi oynayamıyoruz, Adanaspor’a bile baskı kuramıyoruz. Sessiz olun beyler! Bonus puanlar alıyoruz. Bizi galiba her takım hala 'Fırtına' zannediyorsa kendimizi nazar etmeyelim beyler! Bu da bir şanstır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap