SON DAKİKA



Haber > Spor > Çehresi değişmeye başlayan Trabzonspor

Çehresi değişmeye başlayan Trabzonspor

16 Şubat 2017 Perşembe - 07:27








2016-2017 futbol sezonuna kötü başlayıp, kötü sonuçlar alan, sezon başında yapılan transferlerin takıma uyum sağlayamaması, katkı vermemeleri Trabzonspor’u eleştiri oklarına hedef yaptı.

Ara transferde yapılan oyuncu katkıları nokta atışları gibi oldu. Sağbek Pereira, solbek Mas, Beşiktaş takımında bu sezon yeterli süre alamayan sol kenar oyuncusu Olcay Şahan, daha formunu tam bulamayan Medjani, en son takıma katılan ileri uç oyuncusu forvet Rodallega ile Trabzonspor’un ve Türk futbolunun yeni gözdesi Yusuf Yazıcı’yla tam bir ekip olduklarını göstermeye başladılar. Ligin ilk yarısının son maçında başlayan galibiyet serisi son Osmanlıspor maçıyla 4’te 4 devam ediyor. Alınan 1-0’lık skorlar zor gol atıldığının bir göstergesi olsa da zor gol yiyen bir takımı da gösteriyor.

Fırtına’nın ayak sesleri yavaş yavaş gelmeye başladı. Trabzonspor’u artık seyretmek zevk vermeye başladı. Başladı da maçlarda hep öne çıkan isim Onur oluyor. Bu noktaya da dikkatlerinizi çekmek isterim.

Trabzonspor takımının çehresinin değiştiği bir gerçek. Bunun devam etmesi gerekir. Trabzon sevdalıları bunu uzun zamandır özlüyor ve bekliyor.

Savunma yerleşim hatası yapmadığı sürece ne pozisyon verir rakiplerine ne de gol görür kalesinde. Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda yok, Avrupa liglerinde yok, bu sezon tek hedefi kaldı, o da ligi ilk dört veya beş arasında bitirip, Avrupa liglerine katılmak olacaktır. Daha üst sıraları da yakalarsa gönül verenleri çok mutlu eder. Önümüzdeki 14 hafta var, bu da puan olarak 42 puan eder.


Artılar her hafta çoğalıyor. Takımın değişmemesi, oyun düzeninin, taktiksel olarak uyum içinde hücumda ve savunmada değişiklikler yapılmasıdır. Bir takımda oyuncuların özgüveninin gelmesi, yetenekli olduklarının göstergesidir.

Son Osmanlıspor maçında Trabzonspor’a bakarsak, takım olarak oyunu iki yönlü oynamaya çalışan, her hafta üstüne koyan bir ekip birlikteliği, kazanmanın bir ekip düşüncesi olduğunu göstermektedir.

Bunlar Trabzonspor’un önünün iyi olduğunun sinyalleridir.

Trabzonspor’u ekip olarak tebrik ediyor, galibiyetlerinin devam etmesini diliyorum. Başarılar büyük Trabzonspor’a...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap