SON DAKİKA



Haber > Spor > Çağla elendi, İpek ile devam

Çağla elendi, İpek ile devam

27 Eylül 2016 Salı - 21:02




Taşkent Açık Tenis Turnuvası ilk turunda Türk sporcu Çağla Büyükakçay elenirken, İpek Soylu, İspanyol rakibini yendi





Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından düzenlenen  Uluslararası Taşkent Açık Tenis Turnuvası'nda mücadele eden Türk sporcu İpek  Soylu, İspanyol rakibi Silvia Soler-Espinosa'yı 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0  mağlup ederek, ikinci tura yükseldi.

 Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen turnuvada, İspanyol  rakibi Silvia Soler-Espinosa karşısında ilk sette oyun vermeden 6-0 üstünlük  sağlayan 20 yaşındaki İpek Soylu, ikinci seti de 6-2 kazanarak 2-0'lık skorla  adını ikinci tura yazdırdı.

 İpek Soylu, elemelerde Özbek Arina Folts'u 2-0 ve Hint Ankita Raina'yı  2-1 ile geçerek ana tabloda yarışmaya hak kazanmıştı.

 Bir diğer Türk tenisçi Çağla Büyükakçay ise ilk turda Gürcü rakibi  Sofia Shapatava'ya 6-1 ve 6-4'lük setlerle mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

 İkinci tura yükselen İpek Soylu, WTA sıralamasında 53. basamakta  bulunan Ukraynalı tenisçi Lesia Tsurenko ile karşı karşıya gelecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap