SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük kazanç

Büyük kazanç

14 Mart 2017 Salı - 07:17








Trabzonspor, dün akşam kendi oyunundan uzak maça başladı. Yine alıştığımız pas oyununu oynamaya çalıştı. Ama pozisyon bulmakta çok zorlandı Bordo-Mavililer. Çünkü rakip kaleye yakın çok etkili olan bir oyunu yakalayamadılar.

Özellikle Yusuf ve Olcay kendi performanslarından uzak olunca Trabzonspor sıkıntı yaşıyor. Dün akşam baktığımızda Trabzonspor’a üç puanı tamamen bireysel oyun kazandırdı. Bu da N’Doye’nin oyunu. N’Doye oyundayken Rodallega’nın da performansı arttı.

Genel olarak Trabzonspor’un kazanması çok önemliydi, bu galibiyetin moral olduğunu düşünüyorum. Ama oyuna baktığımız zaman Trabzonspor kendi oyununun uzağındaydı. Sevindirici olay tabi ki artık oyunu kenardan gelen oyuncunun da değiştirmesi. Trabzonspor için bu bir kazançtı. Bu sezon çok fazla olan bir olay değildi. Sezon başından beri kenardan bir oyuncu gelip de oyunun skorunu hiç değiştirmemişti. Bu çok güzeldi. N’Doye’nin formda oluşu bir kazançtı.

Bakıldığı zaman Trabzonspor için iyi bir akşamdı diyebilirim skor için. Bu galibiyet tabi ki gelecek hafta Galatasaray ile oynanacak olan derbi için de büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Ortaya çıkan istatistikler zorlu maç öncesi çok büyük bir moral oldu. Baktığımız zaman dün kaybetmemek ve sonradan gelip oyunu kazanmak bence Trabzonspor için büyük kazanç oldu Galatasaray maçı öncesi. Güvenli bir oyuncu grubu var içeride. Bundan dolayı Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması çok keyifli olacak.

Trabzonspor’un son yıllardaki derbi maç öncesi motivasyonuyla bu haftaki maç motivasyonu çok farklı olacaktır. Skorun belki çok fazla düşünülmediği o günün keyfinin yaşabileceği bir Cumartesi olacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap