SON DAKİKA



Haber > Spor > Bunu taraftar hak etmedi

Bunu taraftar hak etmedi

25 Şubat 2017 Cumartesi - 09:30








Önemli maç; Rizespor için basamak atlamak, Kayserispor için var olan performansı yükseltmek ve ıstıkrarı sürdürmek maçı...

Hafta başında başlayan ve taraftarların başlattığı sanal destekle tribünler doldurulmak istendi. Kazanması halinde Kayserispor'un üzerine çıkacak olan Rizespor bu karşılaşmaya Galatasaray kadrosundan üç değişiklikle çıktı.

Kweuke cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında yer alamamış ve bu karşılaşmada İsmail, Mehmet Akyüz ve Patryk kadroda yoktu.

Kadroya baktığımızda Rizespor tüm gol ayaklarını sahaya sürdü ve Kayseri karşısında ofansif bir futbol sergileme arzusundaydı. Rize'de hafta boyu yapılan maça çağrılara taraftarlar kısmen de olsa uydu. Tribünlerin üçte ikilik bölümü doldu. Kritik maç öncesinde taraftarlar yerlerini aldı.

Rizespor maça hızlı başladı. Konuk ekip ilk dakikalarda Rizespor kalesi önünde baskı kurmak istedi, bu baskıyı 5. dakikada Rizespor ilk atağında Nosa'nın ara pası ile Kweuke golle süsledi. 15. dakikada Kayserispor Lawal ile beraberliği yakalayarak skora eşitlik getirdi.


Sıklaşan Rizespor ataklarından sonuç gelmeyince 43. dakikada konuk ekip Güray'ın ayağından bir gol daha kaydederek öne geçti. İkinci yarıya etkili başlayan Rizespor oldu. Orta alanda pas hataları ve kanatlara gitmeyen toplar Rizespor ataklarını kesti, Nosa ve Edomwonyi bindirmelerle gol yollarında etkisiz kaldı. Kayserispor kontrataklar ile gol sayısını artırmak istedi.

Rizespor'un yüklendiği dakikalarda hızlı adamları ile ev sahibi takım kalesine gelen Kayserispor son vuruşlarını iyi yapamadı. Kötü pas yapan Rizespor karşısında Kayserispor pas trafiğini ve bindirmeleri iyi yapan takımdı. 67. dakikada ise Ahmet İlhan'ın Lawal'a sert hareketi ile Rizespor sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Tüm değişikliklerini yapan Rizespor 10 kişi ile skoru eşitlemek için mücadele etti. Gardı düşen ev sahibi takım üstünlüğü rakibe kaptırdı. Üst üste gelişen ataklar ile Kayserispor üçüncü golüne kavuşarak Rizespor'a diz çöktürdü.

Dördüncü gol ise cabası... Tabii kötü futbola konuk ekip Kayserispor iyi futbol ve iyi paslar ile karşılık verince Rizespor'a koşmaktan başka bir şey kalmadı. Koşan at değil, yarışı bitiren at önemli, burada da Rize koştu ancak Kayseri yarışı bitirdi. Hani derler ya başka bahara... Rizespor kötü futboluyla başka bahara kaldı. Oynanan futbolu ve alınan bu sonucu tribünleri dolduran taraftar hak etmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap