SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu maçlar hoşuma gider

Bu maçlar hoşuma gider

28 Kasım 2015 Cumartesi - 09:28




Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi öncesi, yerli futbolcular sezon başında transfer olan takım arkadaşlarını maçın atmosferine sokmaya





 Kamerunlu futbolcu Stephane Mbia da, Gençlerbirliği maçının ardından normal şekilde Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Fenerbahçe ligdeki sıralamasıyla ve kadro yapısıyla güçlü bir ekip. Zor bir maç olacağını biliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla bu karşılaşmanın çok daha farklı anlamları var" dedi. Mbia, takımdaki birçok oyuncunun bu maça özel olarak hazırlandığını ifade ederek, "Ben de takım arkadaşlarımın hırsını gördüm ve kendime yüklenmeye başladım. Ardından takım arkadaşlarım sürekli olarak Fenerbahçe maçının atmosferini ve bu maçın Trabzonspor için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladılar. Sanırım bu maçı ne olursa olsun kazanmak zorundayız. İki kulüp arasında geçmişe dayalı sıkı bir rekabet var ve bu tür maçlar her zaman hoşuma gitmiştir" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap