SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu işte bir terslik var

Bu işte bir terslik var

12 Ağustos 2017 Cumartesi - 09:20




Medel’in Beşiktaş’a gidişi kafalarda soru işareti bıraktı.





ACEMİCE PAZARLIK!

Ekonomik darboğazda olan Trabzonspor’da yönetimin transferde acemice davrandığı gerçeği Medel’in Beşiktaş’a transfer olmasıyla gün yüzüne çıktı. Uzun süredir Şilili oyuncunun peşinde olan Karadeniz ekibinde yönetim, daha önce “Medel’in bonservisi için Inter ile 5 milyon euroya el sıkıştık” açıklaması yapmış ancak her nedense Şilili oyuncuyu Trabzon’a getirememişti. Daha sonra Medel için Beşiktaş devreye girerek İtalyan kulübü ile pazarlık masasına oturdu.

HAVADA KALAN SÖZLER

Siyah-Beyazlı kulübün Trabzonspor yönetiminin bol keseden saçtığı 5 milyon euro bonservis parasının yarısı, 2.5 milyon euroyu İnter’e vererek Medel’i kadrosuna katması kafalarda soru işaretleri oluşturdu. “Trabzonspor’un bir kuruşunu sokağa atmayız” diyenlerin sözleri ise Medel’in transfer gerçeği ile havada kaldı. Bu durum Bordo-Mavili taraftarlarca yadırganarak, “Transferde böyle acemice pazarlık yapılmaz” siteminde bulunuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap