SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu forvetlerle işimiz zor

Bu forvetlerle işimiz zor

31 Ekim 2016 Pazartesi - 10:23








Galatasaray’dan alınan üç puan büyük bir moral kazandırmıştı Trabzonspor’a. Son maçlarını oynadığımız Avni Aker’de futbola elverişli ve zaman zaman yağan yağmura ragmen, her iki takım da dostane bir maç oynadı. Trabzonspor maçın başında kazanılan penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle morallenen BordoMavililer, Mehmet Ekici’nin iyi başladığı orta sahada biraz daha etkili olan taraftı. Rizesspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman önde Orhan ve Kweuke’yle, arkadan da Jacoub ve Oğulcan destekli gol aradı. Bunda da Rizespor’un gol ayağı Kweuke skora denge getirdi. İlk yarıda pek fazla pozisyon görülmedi. İlk 45 dakika 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, önce Mehmet Ekici’nin attığı ortada N’Doye net fırsatta pozisyonu kaçırdı. Yine sağ taraftan Onazi’nin attığı ortayı kafayla dışarı gönderdi. Trabzonspor kaçırdığı bu pozisyonlardan sonra Rizespor’un kontraatağında Oğulcan yüzde yüz bir pozisyonu harcadı. Oğulcan’ın kaçırdığı pozisyonun ardından, geriye gelerek yaptığı yardım sonrasında hakem ikinci kez penalty noktasını gösterdi. Uğur Demirokk penaltıyla Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi. Ağırlaşan zemine rağmen Ersun Yanal’ın adam değiştirmemesi büyük bir hataydı. Hikmet Karaman üç oyuncu değiştirirken, 88’de Jun’u oyuna sokmasını anlayamadım. Trabzonspor’da Bero ve Yusuf adeta hiç yoktu. Yusuf çok çalıştı ama zaman zaman attığı ortalar savunmadan geri döndü. Yusuf kendini geliştirip, özel antremanlarla orta atmayı öğrenmeli. Trabzonspor oyundan tamamen düştü. Rizespor bu dakikadan sonra Bordo-Mavililer’in kalesine gelmeye başladı. Trabzonspor’un defans adamları muhabbet ederken, sol tarafa düşen topla atılan ortada Kwekuke’yi boş bırakıp ikinci golü yedirdiler. Okay- Bero- Uğur muhabbet ederken, golü yedik.

İkinci gol komedi. Bu golün incelenip hocanın bu pozisyonu futbolcularına göstermesi lazım. Uyuyan oyuncular, uyuyan hoca, arkadan Kweuke’nin kaçırdığı bir üçüncü gol var ki yine komedi. Kweuke iki gol attı üç tane de kendi defansından top çıkardı. Dostluk maçı dostça bitti. Trabzonspor seyircisinin bu forvetlerden gol beklemesi çok zor. Bu hücum oyuncularının toplam 10 gol atacağına inanmıyorum. Hücumda bu kadar etkisiz bir Trabzonspor kadrosu görmedim. Benim anlamadığım geçen sezon Kızılyıldız’da muhteşem futbol oynayan İbanez nerde? Güray ve İbanez’ler 5 Milyon Euro’ya alınıyor. Yine Mustafa Akbaş oynuyor. Muhammet Demir nerede? ‘Taraftar bu soruları yönetime soracaktır’ diye düşünüyorum. Her iki takımın da oyuncuları iyi niyetliydi...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap