SON DAKİKA



Haber > Spor > Böyle giderse vay halimize

Böyle giderse vay halimize

25 Temmuz 2017 Salı - 10:45




Trabzonspor’un ne tadı var ne de tuzu





Slovakya 2. Lig ekibi Skf Sered ile 3-3 berabere kalan Bordo-Mavililer’in kötü görüntüsü lig öncesi endişe yaratmaya devam ediyor.

Trabzonspor hazırlık maçında dün akşam Slovakya’nın 2. Lig ekibi Skf Sered ile karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer sahadan 3-3 berabere ayrılarak hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. 

Karşılaşmaya Trabzonspor istediği gibi başlayamadı. Slovak ekibi 30. dakikada kazandığı penaltı atışını Lavra ile gole çevirerek 1-0 öne geçti.  33. dakikada Rodallega sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1.  45. dakikada Mustafa Akbaş’ın orta sahada kaptırdığı topla kontra atağa çıkan Sered takımında Lavra Estaban’ı avladı ve devreyi Slovak ekibi 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Bordo-Mavililer’de Yusuf Yazıcı 48. dakikada harika bir vuruşla skorda yeniden dengeyi sağladı: 2-2. 73’de sahneye bir kez daha çıkan Rodallega Trabzonspor’u 3-2 öne geçirdi. 90’da Sered Doibt’le bulduğu golle skora 3-3 denge getirdi. Bu golde maçın sonucunu belirledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap