SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi esti gürledi

Bordo Mavi esti gürledi

29 Mart 2024 Cuma - 10:06




Bordo Mavi Basketbol Kulübü, U18 ve U16 kategorisinden sonra U12 liginde de mutlu sona ulaştı, basketbolun iddialı ekibi olduğunu bir kez daha gösterdi





TRABZON U12 Kızlar Basketbol İl Birinciliği sona erdi. Bordo Mavi Basketbol Kulübü, Ender Karşıyaka Spor Kulübü (A) ve Ender Karşıyaka Spor Kulübü (B) takımlarının yer aldığı il birinciliği Hayri Gür Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvada oynadığı maçların sadece 1’inden yenilgiyle ayrılan Bordo Mavi Basketbol Kulübü, U18 ve U16 liginde olduğu gibi U12 kategorisinde de şampiyonluğa ulaştı. 3’te 3 yaparak büyük alkış alan Bordo Mavi, basketbolda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

BORDO Mavi Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Yamak, üç kategoride elde ettikleri başarıdan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Hakan Yamak açıklamasında, “Kulübümüz Bordo Mavi Basketbol Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunu üç şampiyonlukla tamamlamıştır. Bu başarılarından dolayı tüm sporcularımızı bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnadına basketbol diyoruz” diye konuştu.

ÖZEL HABER: İSMAİL DÜZGÜN




 
Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap