SON DAKİKA



Haber > Spor > Bongonda, Yusuf olsa idi...

Bongonda, Yusuf olsa idi...

30 Ağustos 2017 Çarşamba - 08:53








ELLE TUTULUR NE VARDI?

2017-2018 sezonu Süper Lig fikstürü çekildikten sonra, maçlar başlamadan önce Trabzonspor hesabına beklentimizi şöyle beyan etmiştik: “Konyaspor’u yener, Fenerbahçe’ye yenilmez ise...” Beklentilerimiz gerçekleşti. Ama, bunların ardından 3’üncü hafta Göztepe deplasmanı için tahminimiz ve temennimiz “Mutlaka galip gelir” şeklinde düşüncelerimizde yer etmişti. Ama nereden bilebilirdik ki, Trabzonspor tekrar son yılların “Eski hamam, eski tas” hesabı üzerinden hareket edecek!

Etti de! Hem de ben diyeyim “tepeden tırnağa”, siz söyleyin “kalecisinden santrforuna”, dahası, “en başta kenar yönetimine” kadar. Ama, birileri çıkar da, “Balık baştan kokar” derse! Onlara da “Haklısınız” demekten başka sözümüz ne olabilir ki? Anlatmak istediğimi, Göztepe maçı için Trabzonspor’da “elle tutulur” bir yan, yer bulamadık vesselam! Sadece bozuk saatin bile günde 2 kez doğruyu göstermesi gibi, gelen 2 gol dışında...

BONGONDA, YUSUF OLSA İDİ...

Göztepe maçındaki görüntüsü ile sahada zor dururdu! Duymadığı kötü kelime kalmazdı! Yuhalanma ile başlar, küfürlerle uğurlanırdı!


Teknik direktör tarafından da kulübeye kaptan yapılırdı! Ya da, “Yusuf, Bongonda olsa idi!” Tek kelime ile “El üstünde tutulurdu.”

LOCALAR İÇİN 2+3 TALEBİ...

Trabzonspor yönetimi Medical Park stadının VIP localarının büyük kısmını geçen yılın sezon yarısından itibaren 3 yıllığına, ortalama 300 bin Avro’dan satmıştı. Anlaşılan o ki yetmedi. Loca sahiplerine daha 2 yılları var iken, “daha sonraki 3 yılı da alın. Ama parayı şimdi verin” diye teklifler götürülüyor. Sakın ola ki, bu teklifi Trabzonspor para sıkıntısı çektiğinden sanmayın! Localarda istikrarlı bir 5 yıl olsun diye yapılıyor!

TS; HER ZAMAN 3 İHTİMALLİDİR...

İçeride veya dışarıda hiç fark etmez. Trabzonspor için her maç 3 ihtimallidir. Her ihtimalin oranı da yüzde 33’tür.


Geri kalan yüzde 1’i mi soruyorsunuz? Onu da, dışarıdaki maçlarda rakibe, içeride de Trabzonspor’a yazın olsun bitsin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap