SON DAKİKA



Haber > Spor > Boks şöleninde kazanan Hekimoğlu

Boks şöleninde kazanan Hekimoğlu

26 Eylül 2014 Cuma - 16:08




Trabzon Hekimoğlu Doğanspor Boks Kulübü ile Estonya Karması arasında gerçekleştirilen boks şöleninde kazanan taraf ev sahibi ekip oldu.





Hekimoğlu Doğansporlu boksörler yapılan 7 müsabakadan 6'sını kazanarak rakiplerine büyük üstünlük sağladılar. 40 kiloda Minikler Türkiye Şampiyonu Mehmet Demir, 60 kiloda Gençler Türkiye Şampiyonu, Yıldızlar Dünya Üçüncüsü Onur Arslan, 91 kilo ağır sıklette Gençler Türkiye Şampiyonu, milli boksör Vural Nuhoğlu, 49 kiloda Büyükler Türkiye Şampiyonu Tolgahan Öztürk, 64 kiloda Büyükler Avrupa Şampiyonu, Akdeniz Oyunları İkincisi Fatih Keleş nakavtla ringden galip ayrıldılar. 69 kiloda da 18 Türkiye şampiyonluğu bulunan, Büyükler Avrupa Üçüncüsü Abdulkadir Köroğlu'nun kurduğu baskı sonucu Estonyalı sporcunun antrenörü sahaya havlu atarak ringden çekildi. 75 kiloda ise Gençler Türkiye Şampiyonu Batuhan Kılıç maçı kaybetti. Hekimoğlu Doğanspor Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu, son derece başarılı bir organizasyonu tamamladıklarını belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan Trabzonlu boksseverlere teşekkür etti. Hekimoğlu, "Trabzon'da diğer amatöre branşlara olduğu gibi boksa da vermiş olduğumuz desteğin karşılığını görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor" diye konuştu. Antrenör Nazım Dalkıran da çekişmeli müsabakalar izlettirdiklerini ifade ederek, "Hafta içi olmasına rağmen salona yoğun bir ilgi vardı. Güzel çekişmeli müsabakalar izledik. Hekimoğlu Doğanspor Kulübü yöneticilerine hem şahsım hem de sporcularım adına teşekkür ediyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap