SON DAKİKA



Haber > Spor > Biz kimi yeneriz Ersun hocam?

Biz kimi yeneriz Ersun hocam?

17 Ekim 2016 Pazartesi - 10:30








Trabzonspor, Akhisarspor maçına başlamadan önce “Tam Trabzonspor’un dişine göre bir takım” diyen çok insanımız vardı. Yönetim “Birliktelik lazım” der, teknik adam günü geçiştirme adına “Zamana ihtiyaç var” der. İşte beş günlük izinle geçen onbeş gün. Elindeki kadro bu değil mi? Ne oldu, ne değişti de, defansını ön planda tutan Akhisar karşısında yine beceremiyoruz? Niye böyle oldu? Trabzonspor sezona, belki de kuruluşundan bu yana hiç bu kadar yanlış transferlerle başlamamıştır. Bu şehir; yönetimin, başkanın ve de Ersun Yanal’ın ön yargılarını, tüm ısrarlara rağmen kıramamıştır. Einstein’ın dediği gibi “Atomu parçalayabilirsiniz lakin bilmedikleri, donanımlı olmadıkları kulvarlarda koşanların düşüncelerini asla parçalayamazsınız”. İşte aynen Trabzonspor da böyle oldu.

Madem ki; biz neye hazırsak, rakiplerimiz de bizim için aynı şeye hazırdır, bunu idrak
eden yöneticilerimiz, başkanımız ve de hocamız var mıdır? Hepimiz Trabzonspor’un düzene girmesini isteriz lakin yanlış transferleri kucağımızda bulduğumuzda, takım planlamasını da Ersun hoca yaparken, Trabzonspor’un şekline şemaline uyacak futbolcuları belirlemede yanlışlık varsa, bu transferleri demek ki menajerlerin, kankaların dansları belirlemiştir. 45 dakika rakip kalede doldur-boşaltla oynayan Trabzonspor yine iyi görüntü veremezken, Avni Aker’de tek görünen şey Sayın Nevzat Aydın’ın eleştirdiği Trabzonspor taraftarıydı. Onlar teşekkürü hak edenlerdi. Akhisar’a bakıldığında; eski halinden oldukça uzak olmasına rağmen, bütün planlarını bir puan üzerine kurmuş takım görüntüsündeydi.

Sahada öyle keskin bakışlı bir gerçek vardı ki; o da Trabzonspor’u sahada sevk ve idare edecek, takım aklını oyuna yansıtacak iki üç tane oyuncunun Bordo-Mavili formada olmamasıydı. Sorunun muhatabı kimdir? Yönetim ve Ersun hocadır. Çünkü tüm sorunu kabul etmeyenler oradadır. Yoksa şimdi biz Akhisar’ı değil de; Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’ı düşünürdük. İkinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor vardı. Bunca golü kaçırdık. Şansla yeteneği yan yana koyduk. Hangisidir karar veremedik. Kaleci Fatih ile beraber iki puanı Avni Aker’de bıraktık. Akhisar umduğunu buldu. Bize zaman lazım, zaman. Bu da hangi zamansa yönetim ve Ersun hoca bilir!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap