SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitti de kurtulduk

Bitti de kurtulduk

20 Mayıs 2016 Cuma - 10:47








Futbol keyfi işkenceye döndü. Bir kulübün on sezonda başına gelmeyecek işleri bir dönemde yaşadık. İş bilmezler lime lime ettiler. Çare aradıkça çıkmaza girdiler.

Gazetecinin verdiği nefesten karakter analizi yapan tipler yerin dibine girdiler ne ayıp bir şey… Rızkı veren Allah’tır, yargılamak ne haddine? Kebap kokan ağzınızla Trabzonspor’un içine ettiniz. Utanmadan kusur yazıyorsunuz.

Buyurun işte, her şeyiyle sizin eseriniz. Kulübün parasıyla kulübü rezil ettiniz. Bakın, iyi izleyin iki haftada kaç pozisyon verip, kaç gol yediniz hesap edin. Ne mana ifade ettiğini siz anlamazsınız… Söyleyeyim, üzerine plan yapılacak hiçbir şey yok elinizde. Genci, yaşlısı sıfırın altına düştünüz.

Her yaptığınızı yanlış kabul edecek her şeyi yenileyeceksiniz. Bir maç kazanamadan açık ara düşer bu yapı. Çok arayıp zor bulduğunuz Kazım hocanın bilgisayarına çok güvenmeyin sakın. Çok daha kaliteli kadrolarla tıkandığını tecrübe ettik. Altıncı haftadan sonra gigabytı doluyor lanet aletin.

Ne kadar acı bir şey… Senenin son maçını oynayan Trabzonspor'da forma giyenlerin bir tanesi dahi ışık vermiyor. Siz şu malzemeyle şampiyonluk hayali kuruyorsanız Kasımpaşa üç takviyeyle Avrupa şampiyonu olur…


Enteresan bir maç oldu. Bulduğunun yarısını atan Kasımpaşa, hiç pozisyon bulamayan Trabzonspor… Akıl alır gibi değil. Golü atan sevinmiyor, yiyenin umurunda değil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap