SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitmeyen bahaneler

Bitmeyen bahaneler

01 Eylül 2017 Cuma - 09:22








Trabzonspor’da teknik kadronun gelişinden takımın başında oluşunun on altı ay olduğunu hatırlatarak, üç transfer dönemi yaşayarak bugünlere gelindi. Hep bahaneler üretildi, peki nedir bunlar; Transferler yeterli değil.

Hala transfere ihtiyacımız var. Takımla taraftarlar birleşemedi. Stadımız yenilendi ve alışmak için zaman gerek. Hakemler hakkımızı yiyorlar, adil olsunlar. Yeni alınan oyuncaların takıma uyumları zaman alıyor. Yerel medya bize sahip çıksın. Gelişmemiz için zamana ihtiyacımız var, takım olma yolunda süre gerekiyor.

Bizlere oyuncular alışamadı, oyuncuların birbirlerini tanımaları için süre lazım vs. Yaklaşık bir buçuk senedir bunları dinliyoruz. Hiçbir gün, zaman veyahut maçlardan sonra kazandığın, kaybettiğin, berabere kaldığın, özeleştiri yaptınız mı? Şapkanızı önünüze koyarak biz neyi yapıyoruz, neleri yapmıyoruz diye aranızda tartıştınız mı, konuştunuz mu? Trabzonspor için dediniz mi? Bahane aramayın, oyun hiç iyi değil. 3 maçta 4 puan hiç iyi bir başlangıç değil. Trabzonspor bahanelerle yönetilmez. Asıl sorun Trabzonspor’un iyi yönlendirilmediği ve yönetilmediğidir. Bundan yönetim ve teknik ekip sorumludur.

Müsabakaya takımı kim hazırlar tabi ki teknik ekip ama görevini iyi yapamıyor.  Trabzonspor’un oynadığı üç maçta da futbol yok, takım oyunu yok, ekip görüntüsü yok, plan yok program yok. Trabzonspor için şu aşamada söylenecek artı bir söz ve olay yok. Trabzonspor’un şuan için mevcut kadrosu yeterli, bu kadroyu iyi yönetmek gerekiyor. Bunu yapacaklar ise hep bahane üretiyor.

Bahane üretmeyi bırakın, çalışın, zamanınızı takıma Trabzonspor’un iyi olması hep ileri gitmesi için saatlerinizi geçirin. Takımda yardımlaşma yok, hırs yok, motivasyon en alt seviyede.


Trabzonspor’da bunları teknik kadro ve yönetim düzeltecek ama ortada görünen bir çaba da yok. Kaliteli futbolculardan kurulu bir Trabzonspor takımı var. Bu takımın iyi yöneltilmediği bir gerçek. Trabzon sevdalıları, Trabzonspor taraftarları, Trabzon’u sevenler 50.yılda farklı bir Trabzonspor seyretmek alkışlamak istiyor.

Biran önce yol yakınken bunların düzeltilmesi ve yenilenmesi gerekiyor. Trabzonspor takımının yüceltilmesi için bu söylediklerimize dikkat edilmesi gerekiyor. Kaybedince çeşitli bahanelere sığınmayacaksın. Kazanınca teşekkür, kaybedince tu kaka yok. Trabzonspor’da görev yapıyorsanız duruş sergilemeniz gerekiyor.

Trabzonspor’un bahanelerle geçirecek zamanı yok. Bahane arama yükseliş ara. Tüm Trabzonsporluların, Karadenizlilerin, ülkemizin ve Müslüman’ların Kurban Bayramı Mübarek olsun. Kalın sağlıcakla. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap