SON DAKİKA



Haber > Spor > Biri bizi gözetliyor

Biri bizi gözetliyor

14 Şubat 2017 Salı - 09:25








Süper Lig'de 20. hafta, Beşiktaş'ın deplasmanda Karabükspor'a 2-1 yenilmesi ile başladı. Klasik maç sonu hakem hataları konuşuldu.

Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı gündemin ilk sırasında yerini aldı. ‘Vay nasıl vermezsiniz’ şeklinde konuşmalar izledik. Aradan bir gün geçti Trabzonspor çıktı Osmanlıspor deplasmanında sahaya. Takım Ankara'dan üç puanla dönerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı.

Derken akşam oldu Fenerbahçe Bursa deplasmanında çıktı sahaya. Bir penaltı, bir kırmızı kart derken hop Bursa çöktü demeye kalmadan, hakem Halil Umut Meler çıktı sahneye. Şak Fenerbahçe'nin aleyhine bir penaltı, durum 1-1. Fenerbahçe'ye bayıldığımızdan değil de, pozisyon da penaltı değil. Yok eğer verilen bu penaltı kararı doğru ise, bir akşam önce Beşiktaş'a verilmeyen penaltıyı ne yapacağız? Haliyle bu defa Fenerbahçe camiası ayakta. Sabrımız taşıyor, futbolun katili Türk hakemleri, getirtmeyin bizi oraya şeklinde konuşmalar dinliyoruz bu defa da.

Pazar sabahına uyanıyoruz, Kasımpaşa Başakşehir maçını izlemek için. O da ne! Kasımpaşa Borussia Dortmund gibi. Başakşehir sahaya çıktığına pişman. Kasımpaşa Başakşehir'i dört golle alkışlarla evine yolladıktan sonra, akşama Arena'da Galatasaray çıkıyor sahaya. Malum rakipleri puan kaybetmiş. Çıkıp kazansa şahane olacak, bilmem kaç puanlık maç.

Rakibi Sergen Yalçın'lı Kayserispor. Bir hafta önce Fenerbahçe'yi 4-1 yenmiş, havası yerinde. Ne kadar havası yerinde de olsa gariban Anadolu takımı diyoruz. O da ne! Kayserispor ilk golü buluyor. Ne oluyor demeye kalmadan 45. dakika Kayserispor aynı yerden, aynı golü atıyor. Kornerden. Olur futbol bu. İkinci yarıda aradığı golü buluyor Galatasaray.


Hatta ikinciyi bulması an meselesi. Buldu bulacak derken karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek faul gerekçesiyle Galatasaray 'ın golünü vermiyor. Yine aynı sesler yükseliyor stattan. Futbolun katili Türk hakemleri, yönetim istifa,TFF sahtekar vs vs vs. 20. haftanın özeti bu. Hiç lafı eğip bükmeden söyleyeyim: Kimse bana Trabzonspor hariç kafaya oynayan dört takımın birden aynı hafta da yenilmesine ''KADERİN CİLVESİ'' diyemez.

Hayatın olağan akışına aykırı. Beşiktaş 3 puanı Karabük'te bırakıp geldikten sonra neler oldu yayıncı kuruluş, MHK ve TFF arasında? Yani Bursa'da verilen o komik penaltı ile zirve yarışında tam olarak ne yapılmak isteniyor olabilir? Art niyet arama hakemdir hata yapar demeyin. Hakem hatalarında  iyi niyetli olacak seviyeyi çoktan geçtik. Kimse hikaye anlatmasın.

Zirve yarışında birileri' 'yalnız'' mı bırakılmak isteniyor acaba? 44 puanlı Beşiktaş'a kimse yaklaşmasın mı yani? Başakşehir şampiyonluk baskısını nasıl olsa kaldıramaz, bir noktada havlu atar. Fenerbahçe ile Galatasaray'da otursun oturduğu yerde mi deniyor? Zamanında bizimkileri zaten pert ettiler, üste 15 puan verseler çalınan puanlarımızı karşılamaz.

30 puanlı Trabzonspor da nasıl olsa zirveyi yakalayamaz mı diyorlar acaba? Kimse beni MHK ve TFF’nin masum olduğuna inandırmaz kusura bakmasınlar. Birileri birilerine diyet borcunu ödeyecek diye futbolseverleri aptal yerine koyuyorlar. Sen paranoyaksın demeyin, inanın samimi söylüyorum size bu ligin şampiyonu çoktan belli.

Siz ikinci kim olur diye düşünmeye başlayın şimdiden. Hatta onu bile düşünmeyin. O da belli ve hatta düşecekler de belli. Ben kendi adıma decodere verdiğim paraya artık'' enayilik'' gözüyle bakmaya başladım. Sonu baştan yazılmış bir ligi izleyip duruyoruz işte.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap