SON DAKİKA



Haber > Spor > Biraz rüzgar essin Trabzonspor şampiyondur

Biraz rüzgar essin Trabzonspor şampiyondur

23 Şubat 2017 Perşembe - 11:36




Efsane futbolcu Ali Kemal Denizci’den oldukça iddialı bir yorum…





Denizci, “Trabzonspor ağır ağır kendine geliyor. Futbolculardaki güven ve kazanma hırsı çok iyi. Ama Trabzonspor’a yarınlar için iskelet lazım. Takımın yarınlara hazırlanmasında fayda var. Azıcık rüzgar essin Trabzonspor şampiyondur” dedi.

İYİ OYNAMADILAR

Trabzonspor’un efsane futbolcusu, futbol yorumcusu Ali Kemal Denizci, bordo-mavili takımın Alanyaspor beraberliğine takılıp kalmaması gerektiğini söyledi. Trabzonspor’un ikinci yarıda elde ettiği 4 galibiyetin kazanma hırsından dolayı olduğunu ifade eden Denizci, “İkinci yarıda alınan 12 puanda Trabzonspor göze hoş gelen futbol ortaya koymamasına rağmen takımın mücadelesi ve kazanma hırsı yerindeydi. O dört maç öyle alındı. Çok iyi oynayıp da alınan maçlar değildi” dedi.

KAZANMA HIRSI İYİ

İkinci yarıda olumlu yönde esmeye başlayan rüzgarın yönetime, takıma, taraftarlara güven ve moral getirdiğini dile getiren Denizci, “Alanyaspor maçına bu yansır dedik ve yansıdı da… Yalnız Trabzonspor ilk yarı bir an önce gol bulayım, ondan sonra farka giderim düşüncesindeydi. Tüm gücünü ilk yarıda harcadı. Bu durumda ikinci yarıdaki temposunu düşürdü. Bu işin sevindirici tarafı, futbolcularda güven ve kazanma hırsının yerinde olması. Trabzonspor ağır ağır kendine geliyor düşüncesi var” dedi.

Yusuf tempoyu kaldıramadı

Ali Kemal Denizci, son haftalarda performansı düşen Yusuf Yazıcı için de şu yorumu yaptı: “Yusuf altyapıdan geldi. Çocuk devamlı oynadı. İyi bir kumaş, kaliteli bir futbolcu fakat fizik gücü artık o düzeyde değil. Demek ki yorgun düştü. Ben bunu normal kabul ediyorum. Yeniden toparlanacaktır.”

Durica’sız da maç kazanır

Ali Kemal Denizci, bu sezon Trabzonspor savunmasının değişmez isimlerinden Durica’nın sakatlanmasının takımı nasıl etkileyeceği sorusuna şöyle cevap verdi: “Bana göre Durica, methedildiği gibi bir oyuncu değil. Sebebi de sezgisi ve ilk hamleleri iyi ancak bana göre oyuna topu sokuşu ve klası öyle çok üst düzeyde değildi. Buna rağmen Trabzonspor’a çok faydalı oluyordu. Bence Trabzonspor’da o olmadığı zaman takım kaybedecek düşüncesi olmasın. Trabzonspor Durica’sız da maç kazanır. Yerine muhtemelen Mustafa Akbaş oynayacak. Mustafa bizden biri. Bizden olsun çamurdan olsun. Mustafa’nın onu aratacağını düşünmüyorum.”

Rodallega çok faydalı olacaktır

Denizci, Trabzonspor’un yeni transferi Hugo Rodallega’nın ilk 11’de forma giydiği ilk maçında gösterdiği performansla ve takımdaki geleceğiyle ilgili, “Trabzonspor’a çok faydalı bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Belki golleri kaçırdı ama gol pozisyonlarının içinde olması da yeterliydi. Daha önce Trabzonspor pozisyona bile giremiyordu, doldur boşalt ile işi götürmeye çalışıyordu. Rodallega Trabzonspor’a bir hava getirdi diye düşünüyorum” yorumunda bulundu.

İskelet oluşturulmalı

Denizci, Alanyaspor karşısında kaybedilen puanın gelecek haftalar için olumsuzluk oluşturmayacağını belirterek şunları söyledi: “Trabzonspor iyi bir takım değildi. Trabzonspor yerlerdeydi, sürünüyordu. Trabzonspor 2-3 maç kazandı ama kaybedebilirdi de. Şu bilinmeli ki, bu tabloda Trabzonspor çok şey kaybetmez. Trabzonspor’a iskelet lazım. Yarınlar için hangisi iyi, kötü anlayıp ona göre senelerin kadrosunu ayarlamak gerek. Ben konuya günlük bakmıyorum. Belki kaybedecek belki kazanacak. Ama Trabzonspor’un yarınlara hazırlanmasında fayda var. Azıcık rüzgar essin Trabzonspor  şampiyondur.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap