SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir zamanlar dinamoydu

Bir zamanlar dinamoydu

03 Eylül 2015 Perşembe - 10:30




Geçen sezon Bordo-Mavili takımın dinamosu olan Cezayirli futbolcu, bu sezon unutulan isimlerden oldu. Medjani, Özer ile yaşadığı tartışma sonrası bira





Trabzonspor’da geçen sezon cezalı olduğu ve afrika Kupası için milli takımda olduğu dönemler haricindeki tüm maçlarda 11’de forma giyen Cezayirli futbolcu Carl Medjani, bu sezona istediği gibi başlayamadı. Teknik direktör Şota arveladze’nin Stephane M’bia ve okay Yokuşlu’nun ön libero ve orta sahadaki uyumu sonrası savunmaya çektiği Medjani, burada da beklentilere karşılık veremezken, Bursaspor maçında Özer Hurmacı ile yaşadığı tartışma bir anda kendisine kulübenin yolunu açtı. Geçen sezon Karadeniz ekibinde süper lig, avrupa ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 42 maçta en fazla süre alan oyuncusu olan Medjani, 7 gol 2 asistlik performansıyla başarılı bir sezonu geride bırakmıştı. Bu sezon UEFa avrupa ligi’ndeki 4 ön eleme maçının tamamında forma giyen Medjani, süper lig’de ise geride kalan 3 haftada 62 dakika görev alabildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap