SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir yemin ettik ki dönemeyiz

Bir yemin ettik ki dönemeyiz

16 Eylül 2017 Cumartesi - 09:07




Yanal, “Başakşehir karşısında mücadeleci, ne istediğini bilen, rakibi oynatmayan ve kazanma arzusu yüksek Trabzonspor olacak” derken oyuncular kendisi





SİZE GÜVENİYORUM

Trabzonspor’da yarın deplasmanda karşılaşacakları Başakşehir maçı öncesi galibiyet yemini edildi. Başakşehir’in önceki akşam UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı Ludogorets maçını takip eden deneyimli teknik adam, dünkü antrenmanda “Başakşehir’in iyi bir kadrosu var. Akıllı ve istikrarlılar. Güzel bir maç olacak ama kazanan taraf biz olmalıyız. Ne istediğini bilen, rakibi oynatmayan ve kazanma arzusu yüksek bir Trabzonspor’un sahada olmasını istiyorum. Size güveniyorum” diye oyunculara seslendi.

SÖZ VERDİLER

Rakibi karşısında hücum futbolu oynatmayı planlayan Yanal, “Başakşehir ligin en iyi pas yapan takımlarından biri. Bu konuda rakipten daha iyi olursak onların pas trafiğine de engel oluruz. Başakşehir’i oynatmayacağız ve topu sürekli önde tutmaya çalışacağız. Hücum alanında ne kadar az top kaybedip iyi pas yaparsak galibiyete o kadar yakın oluruz” dedi. Bordo-Mavili takımın futbolcuları da “Siz merak etmeyin hocam. Üç puanla Trabzon’a döneceğiz” sözünü verdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap