SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir puana çok şükür

Bir puana çok şükür

28 Kasım 2016 Pazartesi - 08:55








Trabzonspor, Gençlerbirliği maçında sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle sahaya eldeki oyuncularla çıktı. Trabzonspor takımı, Gençlerbirliği maçında, maçın başında hücum hattını kalabalık tutarak baskı kurmak istedi. Gençlerbirliği çok iyi bir futbol ortaya koyamadı takım halinde. Trabzonsporlu oyuncular takımın bulunduğu yerdeki stresi sahaya yansıttılar. Her iki takım da ilk yarıda birbirlerine oyunlarına kabul ettirmediler. İlk yarıdaki her iki takım da adeta karşılıklı hatalar yaparak gol pozisyonu bulamadılar. 29 dakikada Gençlerbirliği bir oyuncu eksik kaldı. Trabzonspor bu oyuncu eksikliğinden de faydalanamadı. İkinci yarıda Trabzonspor eksik rakibi karşısında oyunu tamamen Gençlerbirliği sahasına yıktı. Kırmızı-siyahlı Ankara takımı geriye yaslanarak, Trabzonspor oyuncularının üstüne gelmesini sağladı. Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan’ın katkıları, çalışması takıma bir türlü aradığı golü getiremedi. Güray’ın attığı bir şutta Gençlerbirliği kalecisi Hopf çok başarılıydı. Bu şut Trabzonspor'un girdiği en net gol pozisyonuydu.

Trabzonspor’da orta sahadan Aytaç’ı alıp Muhammet’i oyuna sokan Ersun Yanal çift santrfora dönmesine rağmen ne hikmetse Muhammet sezon başında da olduğu gibi bu maçta da hiç katkısı olmadı. N’Doye ise sağdan soldan gelen toplarda pek başarılı gözükmedi. Bu arada hakem Fırat Aydınus Aydın’ın elle oynamasında penaltımızı es geçti. Yüzde yüz bir penaltıydı. Sezon başından beri gerek oyuncuların gerekse hakemlerin formsuzluğu maalesef Trabzonspor’u buralara düşürdü. İkinci yarının son beş dakikasında Gençlerbirliği’nin bulduğu 3 gol pozisyonu vardı. Bunları kaleci Onur başarıyla çıkardı. Sezon başından beri söylüyoruz, 'gol atamazsan kazanman çok zor', bu oyuncularla skor yine değişmeyecek. Trabzonspor’un buna artık bir çare bulması lazım. Önümüzde oynanacak Kayseri, Başakşehir, Fenerbahçe maçları Trabzonspor’un tehlikeli bölgede kalıp kalmayacağını tayin edecek diye düşünüyorum. Trabzonspor taraftarına yine sabır diyoruz. Artık seneye bakacağız. Ankara’da kötü bir Gençlerbirliği’ne rağmen kazanamayan bir Trabzonspor görüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap