SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir gün mutlaka...

Bir gün mutlaka...

01 Aralık 2015 Salı - 10:33








Bir gün mutlaka Trabzonspor; taraftarının yüzünü güldürecek, özlediğimiz o futbolunu ve heyecanını tekrar taraftarına yaşatacak. Trabzon camiası Fenerbahçe maçında, daha çok bu hafta sonu yapılacak Trabzonspor kongresine kilitlenmişti. Ama yine de İstanbul’dan alınacak en az 1 puan bile taraftarını memnun edecekti. Yine kötü bir futbol ve acemice oynayarak mağlup olduk. Belki de hafta sonu yeni bir yönetimle yeni bir sayfa açıp, o şaşaalı günlere geri dönecektir. Çünkü mevcut yönetim onlarca futbolcu aldı, başarıyı yakalayamadı.

2,5 yıl olmadan tamı tamına 7 tane hocayı bir türlü bu takıma motive edemediler. Artık bütün camia tek kurtuluşu yeni gelecek yönetime bağlamış. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Sadi hocanın çıkardığı kadro, iki kişi hariç belki de olması gereken kadroydu. Erkan ve N’Doye yerine Yusuf ve Cardozo’yu oynatsa, bu kadar kendi sahasına hapsedilmiş olmazdı. Erkan 70 dakika boyunca ‘sokak topçusu’ gibi dolandı durdu. Maç boyunca sürekli onu izledim, hiçbir mücadele yapmadı, sanki bizimle dalga geçiyor. Oyun başladıktan sonra Özer’i de o eski halinden uzak kötü bir futbolla görünce, ‘keşke Özer’in yerine de mahalleden bir oyuncu getirseydi’ diye içimden geçti.

İnsan bu kadar mı kötü oynar? Bir diğer kötü futbolcu da sol bekte Alper. Sol tarafı Fenerbahçe koridoru yaptı. Golde de hatası vardı. Çünkü Nani’den çok uzak kalınca, Nani’ye müdahale edemedi ve Trabzonspor ağlarında golü gördü. Üst üste 2 dakikada 2 sarı kart alarak bir amatör futbolcunun yapmayacağı hareketle oyun dışı kaldı. Trabzonspor’un ilk yarıda tek gol yemesi bu oyunla büyük şans. Daha farklı skor olabilirdi.

Allah’tan ikinci yarı futboldan çok kavga dövüşle geçince, Trabzonspor bu yarı tek gol yiyerek maçı kurtardı. Dedik ya; Sadi hocanın yorumlarını çok merak ediyorum. Özellikle sahada olmayan Erkan’ı 72 dakika sahada tuttu ama oyundan alınca, orta sahada maça başladığı 3 oyuncuyu da değiştirmiş oldu. Trabzonspor tarihinde belki de ilk kez böyle bir şey oldu. Maç için yazacak fazla bir şey yok ama üzülmemek elde değil. Birkaç futbolcu hariç takım fiyasko.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap