SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir Abdulkadir, bir Yusuf...

Bir Abdulkadir, bir Yusuf...

11 Eylül 2017 Pazartesi - 08:13








Önce Abdulkadir’in, sonra da Yusuf’un adresi teslim pasları ile Olcay ve Rodellega’nın ayaklarından gelen gollere, Onazi’nin yaptığı ilave ile Trabzonspor’un Gençlerbirliği’ni mağlup ettiğini değil, başta Ersun Yanal olmak üzere yönetimi ipten aldığını söylemek lazım. Öncelikle herkesin bağıra bağıra söylediği, “Yazın, Abdulkadir’in oynaması için demek ki Sosa, Volkan ve Huboca’ın milyonlar verilerek transfer edilmesi gerekiyormuş” ifadesinin ne demek olduğunu epeyce düşünmedik değil! Sonra, ilk yarıda Yusuf Yazıcı’nın bir kaç pozisyonu hariç tel tel dökülen bordo- mavilileri ikinci yarıda öncelikle Abdulkadir’in milimetrik ara pası ile Olcay’a attırdığı golün ayağa kaldırdığını tespit edelim.

O ki tespite başladık, milyonlar verilerek alınan Sosa oynayacak diye Yusuf’un maçın başında tam kenara taşınması, bu da yetmezmiş gibi adrese teslim serbest vuruş hakkının elinden alınmasını da yanlışlar adına kayıt altına almamız gerekiyor. Oldu olacak, bir de ikisi bir Onazi etmeyecek Okay ve Kucka ikilisinin aynı özelliklere sahip olmaları nedeniyle takımı bir kişi eksik oynattıklarını, dahası defansın göbeğinde bocalayan Uğur ile Mustafa’nın da ayaklarının bulaşmasına sebep olduklarını da kayıt altına alalım mı? Almaz isek haksızlık olur.

Maça sağ kenarda Yusuf, solunda Olcay,kaleye yakın Burak ve arkasında Sosa tertibiyle başlayan hesabın yanlışlığı 20 dakikada anlaşılınca, Olcay ile Yusuf içeriye girmeye başladılar. Şayet çizgiye yakın kanat adamı şekliyle oynanacak ise isimlerin Volkan ve Bogonda olmasından başka doğru olamaz ki! O ki bugün Ersun Yanal’ın işine epeyce karıştık, gelecek adına sahada Abdulkadir,Yusuf ve Onazi’nin eksik olmamasını, defansın göbeği ile önlerindeki sorunun yapılan transferlere rağmen devam edeceğinin görüldüğünü de ekleyelim olsun bitsin.

Süper Lig’in 4’üncü haftasının ilk gününde deplasman takımlarının 4’ünün de kazanarak başladığını aklımda tutarak gittiğim statda, 6’ıncı dakikada yenik duruma düşen Trabzonspor’un da akıbetinin aynı olacağı korkusunu Abdulkadir girinceye kadar yaşadım dersen inanın. Neyseki başladığı gibi olmadı!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap