SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş küme düşüyor

Beşiktaş küme düşüyor

28 Mart 2015 Cumartesi - 18:26




Geçtiğimiz yıl bu günlerde Challenge Kupası’nda final maçına çıkan Beşiktaş bu yıl küme düşüyor.





Beşiktaş'a şok haber... Mucizeler gerçekleşmezse siyah beyazlılar küme düşecek...

Sakatlıklar, maddi sıkıntılar ve yönetimin ilgisizliği sonucunda bu noktaya gelen Beşiktaş’ın kümede kalması adeta mucizelere bağlı. Geçtiğimiz yıl birçok takımın korkulu rüyası olan ve Challenge Kupası’nda finale kadar çıkan Beşiktaş, bu yıl peş peşe yaşadığı sarsıcı olaylar nedeniyle Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginden düşmenin eşiğine geldi. Sezon boyunca sadece 4 galibiyet alabilen Beşiktaş, 18 mağlubiyetle 12 takımlı ligi 11’nci tamamlayarak düşecek takımın belirleneceği play-out maçlarına çıkmak zorunda kaldı.  

PLAY OUT MAÇLARI DÜŞECEK İKİ TAKIMI BELİRLİYOR

Statü gereği ligin dibindeki 4 takım kümede kalma umutlarını Sakarya’da dün başlayan play-out maçlarına bıraktı. Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ligde sadece 1 puan alabildiği için küme düşmesi kesinleşip play-out’ta prestij maçlarına çıkarken Çanakkale Belediyesi’de ligdeki puanlarıyla play-out’un en avantajlı takımı olarak gösteriliyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap