SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben yine sözümdeyim

Ben yine sözümdeyim

13 Mayıs 2017 Cumartesi - 09:18








Eğer seninle bu takım şampiyon olursa ben de Einstein olurum. Üç dönem bu takımın başındasın. Her sene seninle öyle hamlelere şahit olduk ki; zaman geldi prensin N’doye’ye yer açmak için takımın dengesini bozdun, zaman geldi olmazsa olmazın Aytaç’ı ve Onazi’yi oyunda tutmak için telafisi mümkün olmayan hamleler yaptın. Sonuçlarını da hep beraber gördük.

Sen değil misin ilk yarı perişan kadroya onay veren?

Sen değil misin Mustafa Yumlu'yu sağ bek oynatan?

Sen değil misin önceleri Suk'a, Ibanez'e, Bero'ya, Ramil'e, Douglas'a, Mustapha'ya, Cavanda'ya onay verip de sonrasında 'ben aldırmadım' diyen?

Sen değil misin yıllardan bu yana büyük uğraşlardan sonra katkı sunmaya başlayan altyapıyı darmadağan yapma uğruna ne olduğunu hala bilmediğimiz bir hocayı altyapıya monte eden?


Geçen sezonun her kategorisinde başarı yakalamış altyapı ile bu günkü altyapıyı hiç karşılaştırdın mı? Ortaya çıkardığı futbolcu var mıdır?

Altyapı sana bağlıydı, ben mi dizayn edecektim, neyi yansıttın, hava cıva egonu tatmin ettin. Sadi hocanın başarısının ego ile, ihtiras ile bir ilgisi yoktu çünkü o Trabzonluydu ve sen onu kabullenemedin...

Bu günlerde yönetim arasında haybiye alınan futbolcular hakkında kriz çıkarken hiç mi sorumluluğun yoktu?

İlk yarı yaşanan perişanlığın ardından ara transferlerle takım bir ivme yakaladığında hakkını verdik, 'takım oluyoruz' diye...

Horon oynarken sen değil misin prenslerini oynatmak uğruna takımı farklı algılarınla, yerinde olmayan hamlelerinle şekilden şekile sokarak geri dönüşün sinyalleri ile hüsranı yaşatan? Sen değil misin düşüncelerinin yönetim kurulunda alınacak her kararın üzerinde olduğunu hissederek bir Yusuf Erdoğan ki, kumaşı çok önceden belli olmasına rağmen onu sezon sonunda göndermek başka bir şey Trabzon'un değeri olan bu arkadaşımızı olayın içinde tutmamak adına elinden geleni yapmanın hazzını duyan?


Mehmet Ekici'yi takas yaparsınız, satarsınız, yönetimin üzerinde hatta camianın prensiplerini de yok sayabilirsiniz. Bunları anlarım ama siz

Trabzonspor'un hocası iseniz sezon bitene kadar bu arkadaşlar gibi kim varsa onları olayın içinde tutarak onlardan en üst seviyede randıman alma gayreti içinde olmakla mükellefsiniz.

Kaç kişiyi bu davadan koparttığının hesabını soracak cesarette yöneticin olmayabilir. İnandım ki kim ne derse desin seninle bu takım zaman kaybedecektir.

Eğer bir hoca Avrupa kupalarına katılmanın Trabzonspor için ne önem taşıdığını kestiremiyorsa heleki Kayseri maçında yetki sende de şu aşamada tam olarak yeterli olmasa da o yerin adamı Medjani olduğu ortada iken prensin Aytaç çok mu üzülürdü? Maç 2-2 berabere iken sonuca bakarak "Suç bende" derken, "Sorumlu benim" derken kime söylüyordunuz yönetime mi yoksa taraftarlara mı?

YENİ Mİ GELDİNİZ  TRABZON'A?


Hoş geldiniz! Geziniz, dolaşınız, Erzurum'da kayak yapınız, Coşandere'de rafting yapınız hoca.

Bu şehir sizinle şampiyon olacağına inancımız üç sezon değişen bir şeyi sizde göremediğimiz için her geçen gün handikap yaşayacağımız ortadadır. Sen Kayseri'ye haybiye yenileceksin, beyanatında da en kolay iş "Biz ikinci yarının en başarılı takımıyız" diyeceksin. Bir kere Aziz Yıldırım'a söyleyebildin mi? İşte iş buradadır. Şimdi Adanaspor'u 10-0 yensen ne olur? Başımız göğe mi erer?

Bitir sezonu Allah yolunu açık etsin. Beni de Einstein olmaya zorlama sevgili Ersun hocam!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap