SON DAKİKA



Haber > Spor > Beklenmedik beraberlik

Beklenmedik beraberlik

30 Nisan 2017 Pazar - 09:10








Trabzonspor’un kendi oyununun dışında bu kadar kalacağını açıkça beklemiyordum. İstediği oyuna maç esnasında sahip olamadı Bordo-Mavili takım.

Dün akşam pozisyon vardı ama etkili oyununu yakalayamadı. Kazanılabilecek bir maç olabilirdi ama kaybedilmiş bir iki puan var. Tabii ki beklenmedik bir beraberlik oldu. Bu da bence kötü oyundan kaynaklandı.

Bireysel anlamda bazı oyuncular oyunda pek fazla yoktu. O da Trabzonspor’un kötü oyununun etkisindeki en büyük sebeplerden biriydi. Mesela Olcay oyunda fazla yoktu.

Olcay’ın oyunda olmayışı takımın oyununu etkiledi. Yusuf Yazıcı, Okay’ın hesapta olmayan oyundan çıkışından sonra pozisyon değiştirdi. O da ister istemez Trabzonspor’un önde kalmasında olumsuz bir görüntü oldu.

Bu da Trabzonspor için çok önemliydi. Trabzonspor kendi sahasında ilk kez bu kadar zor bir savunmayla karşı karşıya kaldı. Gençlerbirliği inanılmaz savunma yaptı. Beşiktaş maçında bile bu kadar kalabalık savunmayla karşılaşmadı. Bunlar futbolun içinde olabilecek şeyler.


Bu oyunları geliştirebilecek oyunları da bulacaktır Trabzonspor. Çünkü elinde bireysel yetenekte oyuncuları var. Ben Trabzonspor’un Gençlerbirliği karşısında daha kalabalık bir hücumla oynamasını bekliyordum. Ancak Rodallega’nın tek başına oynadığı bir oyun vardı.

Ona rağmen pozisyon bulundu ama rakip takımın Trabzonspor’un üzerindeki baskı oyunu aşılamadı. Bence en büyük eksikliklerden biri de buydu. O baskıya Trabzonspor daha farklı tepki vermeliydi.

Geçen hafta Antalya maçında onu yapabildi Trabzonspor orta sahada pas oyunuyla beraber ama bu maçta yapamadı. Ona rağmen kazanılabilecek bir maçtı. Tabii ki bu tip kaybetmelerin futbolun içerisinde olacağını düşünüyorum. Bundan sonra da karşılaşabilir.

İki puan kaybetmesi üzüntü verici oldu. Belki bir gol atabilseydi Trabzonspor, maçın sonucu çok farklı olabilirdi. Kalan haftalara bakıldığında fikstür avantajı Trabzonspor’da gözüküyor. Bence Trabzonspor sezon sonu adını Avrupa Ligi’ne yazdıracaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap