SON DAKİKA



Haber > Spor > Beklenen sonuç

Beklenen sonuç

01 Mayıs 2016 Pazar - 09:32








Trabzonspor geçen haftaki olaylar nedeniyle sahaya biraz gergin çıktı. Eskişehirspor ise ligde kalma umudu adına muhakkak 3 puan alıp, kümede kalma mücadelesinden kurtarma adına sahadaydı. Trabzonspor’un gol ümitleri Muhammet Demir yine istediği topları alamadı. Burada Trabzonlu genç oyuncular Melih, Yusuf Yazıcı ve Semih, bunlar da sahada elinden  gelen mücadeleyi gösterdiler. Trabzonspor’un kaliteli oyuncuları Okay, Mehmet Ekici ve Aytaç orta sahada forvet adamlarına yardımcı olamadılar. Eskişehirspor daha derli toplu, daha iyi organize olarak, sabırla Trabzonspor’un kalesine gittiler. Her zaman olduğu gibi yine Trabzonspor’un gol pozisyonu yoktu. Eskişehirspor’un penaltı kazandığı vuruşta Aykut Demir’in eline çarpan top yine tartışmalar getirecek bir pozisyona sebep olacak.

Ne hikmetse; Trabzonspor Aleyhine sezon başından beri alıştığımız gibi, penaltılar çok rahat veriliyor. Bu dokuzuncu yediğimiz penaltı. Golden sonra Aykut Demir’le Kıvanç arasındaki tartışmayı hakem büyüterek, Aykut‘u ikinci sarı karttan dışarı atıyor. İkinci yarıda Yusuf Yazıcı ile Muhammet’le bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Trabzonspor, biraz daha gol adına rakip sahaya gitmeye çalıştı. Bu arada yemiş olduğu kontra ataklarla Eskişehirspor, eksik Trabzonspor karşısında daha çok pas yapıp daha çok gol pozisyonuna girdi. Bunlardan golü atan Engin Pekdemir ile Okriashvili iyi çalışsa, Eskişehirspor daha da farka gidebilirdi.

Trabzonspor’un “Artık sezon bitsin de, ne yapacağına bakalım” diyen, sahada oynayan oyuncular vardı. ‘Hiçbir iddiası olmayan Trabzonspor’un yine bu kadar kötü oynamaya hakkı yoktur’ diye düşünüyorum. Sonuçta Eskişehirspor hak ettiği 3 puanı stres altında da olsa kazandı. Eskişehirspor adına ligde kalma umutları devam etti. Yine de Trabzonspor oyuncuları için bir daha söylüyorum: Trabzonspor forması bu kadar ucuz değil. O formayı giyen insanların ruhunu ortaya koymaları gerektiğine inanıyorum. Artık hiçbir iddiası olmayan Trabzonspor, önümüzdeki yıla (çok zor ama) çok adamı gönderip, çok adam almakla ne yapacağını merakla bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap