SON DAKİKA



Haber > Spor > Bekle bizi Avrupa geliyoruz

Bekle bizi Avrupa geliyoruz

24 Nisan 2017 Pazartesi - 14:20








Antalya engelini kolay geçen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yolunda emin adımlarla ilerledi. Karadeniz Fırtınası’nda teknik kadro ve futbolcular camiaya sezon sonunda o mutluluğu yaşatacaklarının sözünü verdiler.

TEK YOL AVRUPA

Ligin ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaratan ancak ikinci yarısında ise fırtınalar kopartan Trabzonspor Avrupa’ya göz kırpıyor. Antalyaspor engelini kolay geçerek yoluna emin adımlarla ilerleyen BordoMavililer’de büyük sevinç hakim. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal, “Bu galibiyet bizim için her şeyden önce taraftarımızın, camiamızın Trabzonspor’un hedeflerinin önündeki beklentileri karşılayacak bir altyapının daha geçilmiş olmasıdır” diye konuştu.

BİLİNCİNDEYİZ

Trabzonspor’un hedefleri olan bir takım olduğunun altını çizen Yanal, “Bu hedefleri gerçekleştirebilecek bir altyapıyı hazırlamak durumundayız. Bu noktada taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Antalya’da stadı doldurdular. Biz izlenen bir takım olduk. Türkiye’deki büyük takımların maçına yakışır bir maç yaşadık. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmadığı güzel bir gündür. Kendi sahamızda 40 bin sayılarını görmeye başladık. Ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap