SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan ve ekibi

Başkan ve ekibi

27 Nisan 2017 Perşembe - 10:40








2016-2017 futbol sezonu Süper Lig’de ilk yarı zorlanan, istediklerini sahaya yansıtamayan bir takım devre arasında yapılan transferlerle ligin şeklini değiştiren bir takım oldu. Nasıl böyle bir değişim yaşandı? Skorlar nasıl hep istenenin üstünde oluyor? Neticeler hep nasıl puanlarla geri dönüyor? Bu değişimde en önemli unsur Başkan Muharrem Usta ve yönetimidir.

Teknik kadronun arkasında, yanında durmak... Ara transferlerin yerinde olması, nokta atışları... Yeni stadyumun çekiciliği... Taraftarların takıma inanması, başta başkan ve ekibe... Hakem hatalarının olmaması ya da az olması... Son yedi deplasman maçından altı galibiyet, bir beraberlik... Bu, çıkışın kalan maçlarda da devam edeceğinin göstergesidir.

Trabzonspor Avrupa kupalarına katılmak için büyük avantaj sağlamıştır. İlk dönem transferlerinin takıma faydasının olmayışı, takımın düşme hattına kadar gerilemesi endişe vericiydi. Başkan ve ekibinin ara transferlere kimseyi karıştırmaması, nokta atışı ve aksayan mevkilere yapılması, gelen oyuncuların takıma ve şehre uyumlarının erken olması, Trabzonspor’un bu çıkışının en temel görüntüsüdür. Koca bir ilk yarı boşa gitmiştir. Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmek de buna eklenmiştir.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte hem takım olundu hem de birlik beraberlik sağlandı. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Trabzonspor şimdi ileriye dönük bir takım olma yolunda ilerliyor. Trabzonspor yapılacak transferlerle birlikte önümüzdeki sezon daha da başarılı bir çizgi yakalayacaktır. 50. yılında daha iyi yerde olacaktır.  

2016-2017 sezonunun ilk yarısında oynanan maçlarda hakem hataları ve hakem şanssızlıkları yaşandı. 2016-2017 sezonunun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte bunlar da çok az yaşandı ve Trabzonspor her hafta üstüne koyarak devam ediyor.


Yeni stadyumun uğurlu gelmesi, taraftarların, seyircilerin stadı sevmeleri de çok çok önemli. Buraya ısınıldı. Burası farklılıklar getirdi. Trabzonspor’da bu da önemli gelişimdir. Değişen bir kadro oldu. Bunun yanı sıra değişen futbolcu da oldu. Burada gelen oyuncuların takıma uyumu da erken oldu, kaliteleri de çok çok önemli oyuncuların.

Takım olarak artık oyuncular birbirlerini tanıyorlar. Uyumları iyi, yardımlaşmaları iyi, oyun içinde oyunu yönlendiren tecrübeli oyuncuların olması da Trabzonspor’a bu başarılarda önemli yerleri var. Başarılı bir grafik çiziyor Trabzonspor.

Burada öne çıkan oyuncular var. Başta kaptan Onur. Takımı hem saha içinde hem de saha dışında çok çok iyi yönetiyor. Savunmanın bir diğer yöneticisi Uğur Demirok'a alkışlar. Orta sahada oyunu iki yönlü oynayan Okay Yokuşlu...

Trabzonspor’un altyapısından yetişen, Trabzon’un çocuğu, 1997 doğumlu, Türk futbolunun geleceği. Gelecekteki yıldız Yusuf Yazıcı her hafta üzerine koyarak artıran, oyunu iki yönlü oynamaya çalışan, hücumda daha etkili, duran topta üstün olma yolunda hızla koşan bu oyuncuya Türk futboluna ve Trabzonspor’a kazandıran altyapı hocalarına, başta Sadi Tekelioğlu’na teşekkürler.

Trabzonspor takımına hep inanan, takımın başarılı olacağına güvenen Başkan Muhammer Usta, doktorluğunu, Hipokrat yeminine inanarak rahatsızlıkları düzeltti. Psikolojik tedaviyi de yerinde hamlelerle öne çıkarıp kendisini gösterdi. Kendisine inanan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, ikinci devredeki bu iyi girişimin baş mimarları oldular. Bravo Başkan Muharrem Usta! İnşallah Trabzonspor bu gidişle tekrar söylüyorum, Avrupa kupalarına katılır.


Trabzon sevdalıları da sizlere minnetkar kalırlar. Bravo taraftarlara! Teşekkürler Başkan, aklına sağlık. Alkışlar... Devamında fayda var... BAŞKAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap