SON DAKİKA



Haber > Spor > Badu operasyonu

Badu operasyonu

25 Kasım 2015 Çarşamba - 10:57




İtalyan Veneto Gazetesi, Beşiktaş yönetiminin 24 yaşındaki Ganalı ön libero Emmanul Badu için Udinese'nin kapısını çaldığını yazdı





Siyah-beyazlılar, Atiba Hutchinson'ın alternatifi olarak düşündüğü Emmanuel Badu için bir kez daha Udinese'nin kapısına dayandı. 20 gün önce Beşiktaşlı idareciler, 24 yaşındaki oyuncunun menajeriyle bir araya gelmiş, ancak bu temastan bir sonuç çıkmamıştı. İtalyan Veneto Gazetesi'nin haberine göre, ikinci yarıda Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın takıma dönecek olmasına rağmen pres gücü yüksek, enerjik bir isim isteyen Kara Kartal, Badu için temaslarını ara transfere kadar sıklaştıracak.

Bonservisi 4.7 milyon euro

2019'a kadar kontratı olan Badu'nun bonservis bedeli 4.7 milyon euro. Beşiktaş'ı bu transferde zorlayacak asıl etken ise bonservis bedelinden çok Napoli'nin de Ganalı futbolcuyu kadrosuna katmak istemesi. Udinese'nin Sportif Direktörü Giaretta, Badu için henüz resmi bir teklif almadıklarını kaydetti. Badu ön libero olmasına rağmen bu sezon 13 maçta 3 kez ağları sarstı. Pozisyonu itibariyle kart riski bulunmasına rağmen bu sezon ne sarı ne de kırmızı kart gördü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap