SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa da hayal oluyor

Avrupa da hayal oluyor

18 Mayıs 2017 Perşembe - 09:14








Avrupa hedefinden de uzaklaşmaya başlayan Trabzonspor, Süper Lig'den düşen Adanaspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Son üç haftadır kayıpları oynamaya devam ediyor. Keyifsiz bir karşılaşma izledik, heyecan yoktu. Pozisyonlar çok azdı, istek yoktu, arzu yoktu, hırs yoktu, kazanmak için bir çaba yoktu, gayret yoktu, sonuçta her zaman olduğu gibi, her maçtan sonra olduğu gibi 'Düzeleceğiz, gelişiyoruz, gelişmeye devam ediyoruz' gibi saçma sapan açıklamalar yapılıyor.

Bizler de saf saf dinliyoruz. Kalan 3 maçta telafi ederiz, 9 puan alırız, son üç maçta gibi komik açıklamalar yapılıyor. Sonra başlayacak açıklamalar devam edecek: Transfer, transfer, transfer... "Şu mevkilere oynayacak banko oyuncular alırsak, Trabzonspor 50. yılında şampiyonluğa oynar" diye söylevlerle devam! Ligin bitimindeki son üç haftadaki maçlara bakarsak zorlu müsabakalar Başakşehir ile içeride, Fenerbahçe dışarıda ve son maç içeride Bursaspor ile. Gerçekçi açıklamalar bekliyoruz, günler su gibi akıp geçiyor. Elde var hiç.

Trabzon gerçekçi bir şehirdir ve yalan konuşan insanlar sevilmezler, dışlanırlar. Bana göre kalan maçlar prestij maçları olacaktır. Bu maçlarda seneye üst yapıda düşünülen genç oyunculara şans verilmelidir. Yeni sezon için yapılacak transferlere de hemen başlanılması, gidecek oyunculara şimdiden söylenip teşekkür edilmesi gerekir.

Trabzonspor’un artık hata yapma lüksü yoktur. Yapılacak transferlerin Trabzon şehrine uyumu sağlayacak yapıda olmaları gerekir. Cesaretli, yürekli, hırslı oyuncuların tercih edilmesi lazım. Transferlerde alınacak oyuncular da ailevi sorunlarının olmamasına dikkat edilmeli. Trabzonspor’un bir lirasının bile çok değerli olduğu her kesime anlatılmalıdır futbol takımında. Trabzon’da daha evvel görev yapmış başkan, yönetici, teknik adamlardan da destek alınmalıdır. Tüm Trabzonlular, Trabzonsporlular, Trabzon sevdalıları her olayın farkındadır. Her kesim yapılacak transferleri bekliyor.   

Hadi hayırlısı.


Başarılar büyük Trabzonspor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap