SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca skora çok rahat gitti

Atmaca skora çok rahat gitti

02 Aralık 2016 Cuma - 09:20








Süper Lig'de 12 hafta sonunda 10 puanla son sıralarda yer alan Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Fenerbahçe'ye 5-1 yenilmesinin ardından Türkiye Ziraat Kupası'nda yine sahasında 2. Lig ekiplerinden İnegölspor ile karşılaştı. A takımdan Godfrey ve Yakoubi'nin de yer aldığı kadroda Rizespor karşılaşmaya etkili başladı. 14. dakikada gelişen Rizespor atağında Mehmet Akyüz soldan ceza alanına yerden gönderdiği topa İnegölsporlu dokundu ve topu kendi ağlarına atarak Rizespor'u 1-0 öne geçirdi. 20. dakikada ikinci gol Patryk'ten geldi.

Rizespor ilk 20 dakikada bulduğu iki golle rahat bir futbol oynamaya başladı. İlk yarıda rakibi kendi alanında kilitleyen Rizespor geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi sık sık yoklarken Emrah Başsan bu karşılaşmada net iki pozisyonu değerlendiremedi. İkinci yarıya yine etkili başlayan Rizespor oldu. Konuk ekip iki değişiklikle başladığı karşılaşmada 47. dakikada yine Patryk ile kalesinde gol buldu. Kupaların golcü futbolcusu Patryk bu maçta da boş geçmeyerek kendini geliştirdiğini gösterdi. Geçtiğimiz sezon başında Nika ve Şovalye ile birlikte Rize'ye gelen Patryk Rizespor'da üçlüden tek kalan oyuncu olmuştu.

Bu karşılaşmada Rizespor'da öne çıkan sporcular Recep Niyaz, Özgür Çek ve 2 gol atarak kupa golcüsü olan Patryk'ti. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermeyen Rizespor pazartesi oynayacağı Bursa maçı öncesinde prova yaptı. Bursa ekibi olan İnegöl karşısında 47 dakikada 3 gol bulan Rizespor'da 69. dakikada Recep Niyaz'ın kaleciden dönen şutunu Oğuzhan Aynaoğlu filelere göndererek takımını 4-0 öne geçirdi.

Çaykur Rizespor çok rahat bir futbol sergileyerek farka gitti. Yedek oyuncu ağırlıklı karşılaşmayı 100 dolayında taraftar izledi. 15 kişilik bir grup ise Rizespor gol attığında teknik direktör Hikmet Karaman'ı istifaya çağırdı. 5. gol sahanın en çalışkan oyuncusu Recep Niyaz'dan 83. dakikada geldi. Bu golle Rizespor karşılaşmada oynadığı oyunun karşılığını almış oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap