SON DAKİKA



Haber > Spor > Antep gitti, Rize yolda

Antep gitti, Rize yolda

21 Mayıs 2017 Pazar - 09:10








Bursaspor'un oynayacağı karşılaşmalara umudunu bağlayan Çaykur Rizespor kendi sahasındaki Antep maçına kadroda iki değişiklik yaparak çıktı. İsmael'in kart cezalısı olduğu karşılaşmada sol bekte Godfrey yer alırken Jakob'un yerine ise bu karşılaşmada Nosa oynadı.

Takımlarından ümidini kesen taraftarlar maça yine ilgi göstermedi. Tribünler boştu. Geriye dönüp baktığımızda sonradan keşke dediğimiz çok maç var. Hele son dakikalarda, hatta uzatma dakikalarında kaybettiğimiz maçlar var. İyi oynadığımız ancak başarılı olamadığımız maçlar da... Tek kale oynayıp rakip savunmayı ve kaleyi geçemediğimiz maçlar oldukça fazla...

Yine direklerden dönen şutların sayısı çok fazla. Teknik Direktör Hikmet Karaman, ligin başlarında "Bu takıma 10 numara ve forvet alamazsak küme düşme endişesi yaşarız" demişti ve o sözün bittiği yere doğru geldik. Karşılaşmaya Rizespor var olma mücadelesinde şansını deneme arzusu ile çıktı.

Karşılıklı ataklara savunma oyuncuları fırsat vermedi. 26. dakikada Edomwonyi soldan getirdiği top ile ceza alanına kadar indi, kendi ipini kendi keserek kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi ve Rizespor'u 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip Orkan ile 45. dakikada gole yaklaştı. Ceza alanı dışından attığı sert şutu kaleci Gökhan iki hamlede önledi. İkinci yarıda gol isteyen taraf konuk ekip oldu. Rizespor ise kontrataklarla gol bulmaya çalıştı.

Skoru korumak isteyen Rizespor savunmada zaman zaman hatalar yaptı. Orta alanda Recep'in sakatlanarak oyundan çıkması ile Rizespor kanatlardan yüklenmeye çalıştı. 75. dakikada konuk ekip mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.


Kangwa'nın şutunu son anda Gökhan tokatlayınca top direğe çarparak dışarı çıktı. Rize'yi rahatlatan gol 80. dakikada Kweuke'den geldi. Bu dakikaya kadar savunmadan çıkamayan Rizespor bulduğu ikinci golle Antep'i PTT 1. Lig'e göndererek kendi umutlarını sürdürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap