SON DAKİKA



Haber > Spor > Aman dikkat beyler

Aman dikkat beyler

26 Aralık 2016 Pazartesi - 08:10








İkinci yarının ikinci haftasında gerek zirvede gerekse küme hattında birbirinden önemli karşılaşmalar oynanırken her geçen hafta ekiplerin işi biraz daha zorlaşıyor. İlk 5 takımın playoff oynayacağını, son iki takımın da küme düşeceğini göz önünde tutarsak A Grubu’nda haftanın kritik karşılaşmalarından bir tanesi son iki sırada yer alan Beşirli ile Akçakale arasında oynandı. Bu düelloda az hata yapan Beşirlispor tek gollü zaferiyle Yeni Pelitli’nin de İdmanocağı’na kaybettiği haftada önemli galibiyeti hanesine yazdırdı. İdmanocağı aldığı 3 puanla küme hattından uzaklaşıp playoff umutlarını artırdıysa da üst sıraları bu kadro ile zorlaması zor görünüyor. Yomraspor’un altyapısı olan 1967 Trabzon genç ekibiyle zaman zaman kalitesini ortaya koyuyor.

Gençler lider Zağnosspor’dan ikinci puan alan ekip oldu. A Grubu’nda play-off yarışı iyice kızışırken Beşikdüzü Büyükliman’ı son dakikada bulduğu golle mağlup ederek avantajı eline geçirdi. Doğanspor Gürpınar deplasmanında çıkardığı iyi işle adeta play-off’ta var olacağını kanıtladı. Şalpazarı 1985 Derecik’ten puan alamazken Kırmızı-Beyazlıları ilerleyen haftalarda daha zorlu maçlar bekliyor olacak. B Grubu’nda da durum çok farklı değil. Trabzon futbolunda önemli bir misyonu olan ve son yıllarda yalnızlığa itilen Telekomspor DSİ Karadeniz’e yenilerek artık kümede tutunma şansını mucizelere bıraktı ki bu bizleri de çok üzdü. DSİ Karadeniz umutlandı.

Ancak A Grubu’na göre daha güçlü takımlarla mücadele eden DSİ Karadeniz’in şu anki rakibi Gençlerbirliği olarak görünüyor ki o Gençler bu hafta zirve ekibi Yolspor’u mağlup ederek rakibiyle arasındaki puan farkını korudu. Lider Ortahisar Kanuni Erdoğduspor’a şans tanımadığı grupta haftanın kazananlarından Sebatspor Maçka gibi önemli bir deplasmandan aldığı galibiyetle play-off potasına bir adım daha yaklaştı. İkinci ve dokuzuncu takım arasındaki puan farkının dar oluşu playoff heyecanını tırmandırırken transfer döneminden sonra bu grupta kimin play-off’u istediği daha net belli olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap