SON DAKİKA



Haber > Spor > Albert Einstein...

Albert Einstein...

11 Ocak 2017 Çarşamba - 09:20








Bu menajerin elinde bir tane sağlam futbolcu yok mudur? Kimdir bu adam? 6-7 yıldır tüm futbolcuları o getiriyor. İlk zamanlar Halis deniyordu, Korkmaz olan girmişti araya. Hocamızın oğlu söyleniyor...

Ne var bu adamlarla aranızda? Mecbur mu Trabzonspor? Başkasından futbolcu alamıyor mu? 82 puanlı kadro dağıtılmaya başladığında girmişti devreye üç başkan değişti adamda zerre değişiklik yok. Her transferde Trabzonspor zarar ediyor...

Evin çatısı akıyor siz temele sıva yapıyorsunuz. Sağ açık yok sol bek veriyor, santrafor gol atamıyor stoper getiriyor, sol açık yok sağbek veriyor. Masör, malzemeci versin, şoför, aşçı, çimci kötü belki ondan oynamıyor futbolcular. Yarım devreye kayan yıldız oluyorlar. Ne hikmetse hep kaybeden Trabzonspor oluyor. Sağ bek ve stoper sakat beyler. Medical'e hasta almıyorsunuz savunmacıya ihtiyaç yok. Gol atamıyor takım görmüyor musunuz? Bu nasıl futbol aklıdır? Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Hiç işe yaramayan Mehmet Ekici'yi yollayın tabii ki ancak gelmek istemeyen Aatif’a ne yalvarıyorsunuz? Üste para verin, Fernandao'yu alın.

Eğer hocanız oynatırsa, Yusuf Yazıcı orta sahayı canlandırır. N'Diaye alınırsa mükemmel olur. Sol açık, sağ açığa takıldık yine. Eldekilerle olmaz kesinlikle. Ne Yusuf ne de Castillo o formanın adamı değil. Olcay Şahan ismi geçti oda uçurtma... Okay, Aytaç, Onazi varken Medjani ne alaka? Scoutlar mı bulmuş prim verin arkadaşlara. UEFA kriteri falan diyordunuz sezon başı. Hayırdır maden mi buldunuz? Borç hanesi yükseliyor farkında mısınız? Kimi alırsanız alın, olmayacak korkuyorum. Siz en önemli noktayı kaçırıyorsunuz.

Pazarlık yapıp, yüksek para istediği için yollayamadığınız patronunuz teknik direktör değil. İyi bir kondisyoner. Ne yazık ki anlayamadınız. İki alt lig takımına yenilip, üç alt lig takımıyla berabere kalınca futbolcu kalitesi tartışılmaz. Teknik direktörün koyduğu sistem, taktik, verdiği roller konuşulur. Futbolcu eleme makinesi mübarek. Eline geçirdiğini paçavraya çeviriyor. Artık bundan sonra ne yazayım? Delilik, "Aynı şeyleri tekrar edip farklı sonuçlar beklemektir" der Albert Einstein.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap