SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 puan çok güzel...

3 puan çok güzel...

23 Kasım 2015 Pazartesi - 10:32








Trabzonspor, yeni Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile çıktığı ilk maçta önemli bir üç puan aldı. Trabzonspor, Alper ve Sefa gibi 2 yeni oyuncuyu ilk 11’e monte ederken, Trabzonspor’un yıldız oyuncuları Mehmet Ekici, Erkan ve Cardozo yedekte başladı. İlk yarıda her iki takım da temkinliydi. Orta sahada oynayan Marin-Özer-M’Bia ve Okay, önde santrafor oynayan N’Doye ve Sefa’dan çok uzakta kaldı. Maçın başında frikik atışında Onur başarılıydı.

M’Bia’nın iki tane vuruşundan başka da pozisyonu olmayan ilk yarıda Trabzonspor bir korner ve bir şutla ilk yarıyı kapattı. İkinci yarıda her iki takım da daha atak gözüktü. İlk olarak Gençlerbirliği, ardından da Marin’in pasıyla Özer net fırsatı kaçırdı. Trabzonspor’da Sadi hocaya sırayla üç yıldızı oyuna soktu. Etkisiz olan N’Doye’nin yerine Cardozo, sahada silik oynayan Marin’in yerine Mehmet Ekici, Sefa’nın yerine Erkan Zengin oyuna girdi.

Gençlerbirliği Stancu ve Landell ile gol ararken, bunlara arkadan İrfancan ve Ahmet’in desteği görüldü. Son 15 dakikada Trabzonspor atak oynayan taraftı. Bu ataklardan doldur-boşalta gidilen oyunda Gençlerbirliği’nden İrfancan’ın pozisyonu yoktu. Genelde sonlarda atak oynayan Trabzonspor’un kadife ayağı Mehmet Ekici’nin vuruşunda savunmaya çarpan top Gençlerbirliği filelerine gitti. Trabzonspor’a bu gol moral kazandırırken, Mehmet Ekici’nin sevinçli olmaması, Sadi hocaya ilk 11’de olmamasının tepkisiydi. İlk maçta aldığı üç puanla Sadi hocayı kutlamak gerek.

***

NOT: Seyircisiz maç, çiçeksiz bahçeye benzer. Zevksiz geçen bu maçta seyircinin olmayışı büyük bir etkendi. Futbol Federasyonu’na ve yetkililere sesleniyorum. Para cezası verilsin, asla seyircisiz oynama cezası verilmesin. Çağ atlanan ülkelerde böyle cezaların verilmesini kınıyorum. Bunların düzelmesi gerektiğine inanıyorum. Alınan galibiyet kaleci Onur’un yeni doğan çocuğu İlayda’ya hediye edilmiş. Onur’u Fransa’daki Milli Takım’ın kalesinde görmek istiyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap