SON DAKİKA



Haber > Spor > 2016-2017 sezonu bitiyor

2016-2017 sezonu bitiyor

02 Haziran 2017 Cuma - 09:01








Sezon başından bugüne kadar çeşitli söylemler, çeşitli bahaneler, sezon başı gelen ve giden oyuncular, yönetimden istifa edip ayrılan idareciler, devre arasında alınan ve gönderilen oyuncular, başkanın tutarlı açıklamaları ve davranışları, takımın ilk yarı itibariyle başarısızlığı, ilerleyen dönemlerde Ziraat Türkiye Kupası’ndan kopuş, ilk yarının başlamasıyla birlikte takımın çıkışı ve teknik kadronun açıklamalarıyla Avrupa hayalleri söyleniyor. Sezonun son maçından evvelki yazımızda genel olarak Trabzonspor’un durumu bu ve buna yakındı. Sona yaklaşırken Sn. Muharrem Usta’nın açıklamaları beni hayal kırıklığına uğrattı. İlk önce şu açıklama ile başladı: “50. yıl önemli ama ya hep ya hiç demiyorum.”

Arkasından “50. yılda şampiyon olacağız demiyorum, olur olmayız.” Son olarak ise; “Zirvenin takımı olmak istiyoruz.” Bu açıklamalar takdir ettiğim sayın başkana yakışmadı. Gelelim teknik kadroya... Bir seneye yakın hep bahanelere sığınıldı. Takımı yöneten teknik kadrodur. Oyuncuları zaman zaman şikayet ediyorsunuz, etmeyeceksiniz. Oyuncuları, medyanın, yöneticilerin ve taraftarların önüne atmayacaksınız. Teknik adamlar liderdirler, problemleri çözenlerdir. Motivasyon sağlayanlardır. Krizlerle başa çıkanlardır.

Oyuncular arasında ayrım yapmayanlardır. Kişilerle ilişkileri dengede olanlardır. Trabzonspor’un Avrupa hayalleri başka bahara kaldı. Teknik kadro "Gelişeceğiz, gelişme için zamana ihtiyacımız var, gelişmeye çalışıyoruz, gelişmek yolundayız" diye diye sezonun son maçı geldi. Trabzonspor nerede, hangi yarışın içindeydi? Sormak lazım. Şimdi sezon bitiyor. 50. yıl deniyordu, şimdi 'süre lazım, süre çok önemli' diye söylevler başladı.

Şampiyon olmak isteriz ama şampiyon olamazsak dünyanın sonu değildir, deniyor. Yapılanma gerekiyor, deniyor. Seneler lazım, deniyor. Bahaneler şimdiden başladı. Haydi hayırlısı! Ben hikaye dinlemeye bayılırım. Kalıcı olmak istiyoruz, deniyor. Trabzonspor camiası 1967 yılından beri 50 yıldır kalıcı bir camiadır. Bundan sonraki yıllarda kalıcı olmaya devam edecektir. Sezon bitiyor, bitti. Trabzonspor hala gelişmeye devam ediyor. Haydi hayırlısı! En büyük her zaman Trabzonspor’dur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap