SON DAKİKA



Haber > Spor > 1 puan bizi ligde tutar

1 puan bizi ligde tutar

26 Nisan 2018 Perşembe - 10:49




Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, Bergama Belediye karşısında puanla ayrılıp ligde kalma garantilemek istediklerini söyledi.





TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yomraspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık, hafta sonu kritik bir sınav vereceklerini ifade etti. Çalık, “Ligde kümede kalma savaşı veren Bergama Belediyespor ile kozlarımızı paylaşacağız. Bizde tehlike hattından henüz kurtulmuş bir takım değiliz. Bu maçtan en kötü 1 puanla ayrılmamız bizi ligde tutuyor. Aksi bir sonuç işimizin zora girmesine neden olur” dedi.

Bergama maçından puansız ayrılmaları halinde son hafta Kozan Belediyespor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Çalık, “Bergama Belediyespor ile oynayacağımız 90 dakikada zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. İstediğimiz netice ile sahadan ayrılma adına futbolun doğrularını yansıtacağız. Alacağımız 1 puanla ligde kalmayı garantilemek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap