SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Teşkilatlarda heyecan dorukta

Teşkilatlarda heyecan dorukta

06 Mayıs 2017 Cumartesi - 09:03








AK Parti'de olağanüstü kongre öncesinde teşkilatlarda da heyecan dorukta. AK Parti Genel Merkezi'nin eski milletvekilleri, kurucu üyeleri ve belediye başkanlarını davet edeceği kongre öncesinde teşkilatlar da hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte AK Parti'nin eski heyecan ve şevkine döneceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Cumhurbaşkanının partiye dönüşü partiye güç ve kuvvet katacaktır. Olağanüstü kongreden sonra ilçe ve il kongrelerinin başlaması bekleniyor. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi il başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra parti içerisinde eski yeni yöneticiler arasında iyi bir bağ kurdu. Herkesi kucaklayan bir yaklaşım ortaya koydu. Teşkilatın her kademesinde sevilen ve sayılan bir kişi olan Haydar Revi, muhalefet partileriyle de olan ilişkilerinde çatışmacı dilden uzak durdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve milletvekilleri ile çok başarılı bir çalışma grafiği ortaya koyan Revi, çalışma azmiyle de öne çıkıyor. İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde de Haydar Revi partisini hiçbir zaman toplum önünde tartıştırmamıştı. İl başkanlığı için Revi'ye rakip çıkabilecek yetenekte bir isim de henüz ortaya çıkmadı. Zira Revi'nin uyumlu, yapıcı, nazik ve mütevazı bir kişilik şu anda gözümüze çarpmıyor. O nedenle il başkanlığı için Revi'nin şansının bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz.

ÇÖMLEKÇİ KAVŞAĞI ÇÖZÜM BEKLİYOR

Trabzon, her akşam ve her sabah trafik felci yaşıyor. Çömlekçi'de doğu istikametine doğru her sabah trafik sıkışıklığının olduğu bu alanda akşam saatlerinde ise doğudan batıya trafik sıkışıklığı artıyor. Trabzon’da 3 büyük kavşak ihalesi geçen ay yapılmıştı. Bu kavşaklar yapılana kadar trafik sorunu çözülmeyecek gibi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin trafik sorununu çözmek için yaptığı çalışmalara yakından şahit oluyoruz. Fakat trafik sıkışıklığını azaltmak için yapılan hizmetler zaman alacak gibi. Peki bu zaman zarfında ne yapılabilir? Çömlekçi trafiği kapatılarak doğudan Çömlekçi tarafına dönecek olan araçlar eski Gazipaşa üst geçidinin bir şeridinden tekrar Çömlekçi tarafına dönüş sağlanabilir. Trabzon Limanı içerisinde Ulaştırma Bölge Müdürlüğü tarafından sahil yoluna bağlanan ara yolla da limandan karayoluna bağlanabilir. Bu alanda kısa zamanda yapılacak bu palyatif çözümle yaz öncesinde bu alanda bir rahatlama meydana gelir. Trabzon’da yapılacak 3 büyük kavşak sonrası Trabzon trafiği ciddi manada rahatlık yaşayacak. Bu kavşaklar yapılana kadar en azından Çömlekçi Kavşağı'na bir çözüm üretmeliyiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap