SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Terör ne zaman bitecek?

Terör ne zaman bitecek?

16 Ağustos 2017 Çarşamba - 17:18




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Terörün kökünü kazıyacak ciddi adımlar atılmadan, çetele tutarak terörün önlenmesi mümkün değil."





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin genel merkezinde düzenlediği basın  toplantısında, Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör saldırısına değinerek, bu saldırıda hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet diledi. Terörü şiddetle lanetleyen Karamollaoğlu, ancak bu terörün ne zaman ve nasıl durdurulacağı konusunda ümit veren bir gelişme yaşanmadığını savundu. "Terörün kökünü kazıyacak ciddi adımlar atılmadan, çetele tutarak  terörün önlenmesinin mümkün değil" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, şöyle konuştu: "Biz ülkemizin geleceğini, siyasi partilerimizin geleceğiyle  örtüştürürsek terörün önlenmesi mümkün değil."

Karamollaoğlu, üniversiteye yerleştirmedeki hatayı ve hükümetin memurlara yaptığı yüzde 3+3'lük zam önerisini de eleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap