SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Tehditle Türkiye ile ilişki kurulmaz

Tehditle Türkiye ile ilişki kurulmaz

16 Ağustos 2018 Perşembe - 15:30




Beyaz Saray'dan Türkiye'ye yönelik gelen skandal açıklamalara yanıt veren Ünal, "Bu bir akıl tutulması." ifadelerini kullandı.





Mahir Ünal'ın açıklamalarından satırbaşları:
 
Beyaz Saray'dan Türkiye'ye yönelik gelen skandal açıklamalara yanıt veren Ünal, "Bu bir akıl tutulması." ifadelerini kullandı. Ünal, "Evangelist ve siyonist aklın ABDyönetimine bedeli olacak. Tehditle Türkiye ile ilişki kurulmayacağını ABD'ye söyledik." dedi.
ABD İLE F-35 ANLAŞMASI
 
Ünal, ABD ile F-35 anlaşmasıyla ilgisi süren gerginlikle ilgili, "Türkiye, ABD'nin kaybetmeyi göze alacağı bir ülke değil." şeklinde konuştu.
 
KATAR'IN YATIRIM KARARI
 
Katar'ın Türkiye'ye yönelik yatırım kararı almasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ünal, " Bu kardeşliğin bir gereğiydi. Katar bu kardeşliğin gereğini yerine getirdi. Katar'a bu kardeşliğinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
 
TÜRKİYE-AB YAKINLAŞMASI
 
ABD'nin kur saldırısı sonrası, Türkiye- AB yakınlaşmasıyla ilgili konuşan Ünal, "AB ülkeleri Türkiye'nin istikrarına yatırım yapmak zorunda." ifadelerini kullandı..
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap