SON DAKİKA



Haber > Siyaset > PKK perişan olmuş durumda...

PKK perişan olmuş durumda...

10 Eylül 2017 Pazar - 11:21




Başbakan Yardımcısı Akdağ: "Şunu müjdelemeliyim ki bu sene PKK terör örgütüne katılım neredeyse yok mesafesindedir. O kadar azaldı ki örgüt perişan ol





Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen,  Aziziye 4. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Akdağ, burada yaptığı konuşmada, AK Parti kurulduktan sonra  Türkiye'nin üzerinde kara bir gölge gibi, kara bulutlar gibi tebelleş olmuş  bulutları dağıtmaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti'nin hiçbir zaman hiziplerin, kavgaların partisi olmadığını,  bundan sonra da Allah'ın izniyle olmayacağını vurgulayan Recep Akdağ, "Dün bana  bir televizyonda soruyorlar, diyorlar ki 'Yeni bir parti kurulacakmış. Acaba ne  olur, sizi partinizi ne kadar etkiler?' Gerçekten gülümseme ihtiyacı duydum. Yani  birileri çıkacak nevzuhur bir parti icat edecekler ve bu AK Parti'den oy  götürecek ya da parti insanını o tarafa çekecek. Böyle bir şey mümkün değil. AK  Parti siyasette Türkiye'nin yeni döneminin adıdır. Onun için biz bugüne kadar  olduğu gibi bundan sonra da siyasetin o eski ve kötü alışkanlıklarına asla  kapılmamalıyız. Biz Türkiye güçlü olsun istiyoruz, Türk milleti huzur ve refah  içerisinde yaşasın istiyoruz. Terör örgütlerine karşı mücadelemiz mükemmel bir  şekilde devam ediyor. Şunu müjdelemeliyim ki bu sene PKK terör örgütüne katılım  neredeyse yok mesafesindedir. O kadar azaldı ki örgüt perişan olmuş durumda. Bunu  büyük bir kararlılıkla üstlerine gittiğimiz için gerçekleştirebildik. Sayın  Cumhurbaşkanımızın Beştepe'de yaptığı her Bakanlar Kurulu toplantısında mutlaka  güvenlik konusunu masaya yatırıyoruz ve bugün bu noktalara kadar gelmiş  durumdayız." ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap