SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Operasyon kabul edilemez

Operasyon kabul edilemez

19 Mayıs 2017 Cuma - 15:34




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkent Ankara'da katıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı yürüyüş etkinliğinde, Sözcü gazetesi





CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, operasyonun kendilerini derinden yaraladığını vurguladı: "Sözcü'ye yapılan operasyon kabul edilemez. Sözcü'ye yapılmış operasyon, Türkiye'ye yapılmıştır. Medya üzerinde bu kadar baskıyı Türkiye kaldıramaz. Dolayısıyla buradan ayrıldıktan sonra, İstanbul'da Sözcü'yü de ziyaret edeceğim. Onların yanında olduğumuzu her ortamda ifade ettik. Yine onların yanına giderek ifade edeceğim."

'ADALET DAĞITMAZSANIZ DEVLETİ ÇÖKERTİRSİNİZ'

Kılıçdaroğlu, yargı mensuplarına da çağrıda bulundu: "Siz adalet dağıtmakla yükümlüsünüz. Sizin bulunduğunuz makamlar kutsal makamlardır. Bu makamlar siyasi otoriteye teslim edilemez. Siyasi otoritenin sopası olmaktan vazgeçin. Türkiye'ye adalet dağıtın. Eğer siz adalet dağıtmazsanız devleti çökertirsiniz."

SÖZCÜ GAZETESİNE OPERASYON

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine, sabah saatlerinde Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında 'Fethullahçı Terör Örgütü adına suç işlemek' suçlamasıyla operasyon düzenlendi. Polis ekipleri, adreslerde gözaltı ve arama işlemi yaptı. Gazetenin avukatı İsmail Yılmaz ise, sadece arama ve el koyma kararı bulunduğunu söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap