SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Milli savunma emin ellerde

Milli savunma emin ellerde

25 Temmuz 2017 Salı - 10:35








Giresun Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin, 2017 kabine revizyonuyla Milli Savunma Bakanlığı’na getirilmesi Giresun adına siyasi bir başarı ve sevindirici bir gelişmedir. AK Parti’nin kurucularından olan Sayın Canikli, KİT Komisyonu Başkanlığı, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı gibi önemli görevlerin ardından ve en hassas bir dönemde Milli Savunma Bakanlığı gibi önemli bir göreve gelmiştir. Kendisini kutluyor, ülkemize ve Giresun’a hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti’nin temelleri Sayın Canikli’nin  memleketi Alucra’da atılmıştır. Sayın Canikli, bu temelin en sağlam yapı taşlarından biri olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülke olarak hassas bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir zamanda, böyle bir görevin emin ellere geçmesi hayati öneme haizdir. Her zaman ülkenin çimentosu olan Karadeniz insanı ve özellikle yiğitler diyarı Giresun’un Milli Savunma Bakanlığı gibi stratejik önemde bir görevi taşıyor olması tarihiyle de özdeşleşen bir durumdur.

Toprakları hiç işgal görmemesine rağmen, memleketin kurtuluşu ve bekası için her yere koşan yiğit Giresun uşaklarının torunları olarak bu görevi taşımanın gururunu Sayın Canikli nezdinde tüm yüreğimizle hissediyoruz. Sayın Canikli, siyasi hayatı boyunca bu memlekete birçok hizmetler kazandırmış, bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Giresun Üniversitesi ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere, Ordu-Giresun Havaalanı, Eğribel Tüneli, Çotanak Arena Stadyumu ve Spor Kompleksi, 2. Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük/mega ve önemli proje ve hizmetlerin yanında onlarca yatırımın Giresun’a gelmesine ve hayata geçmesine vesile olan Sayın Canikli’ye ne kadar teşekkür etsek ve gururlansak azdır. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana hep sıkıntı ve keder içinde yaşayan bu millet, AK Parti iktidarı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, huzuru ve umudu yakalamıştır.

Sayın Canikli de bu huzur ve umudun mimarlarındandır. Tekrar hayırlı olsun... ... Gazetemiz köşe yazarlarından Zafer Çamaltı’nın ve Giresun eski Tedaş İl Müdürü Köksal Çamaltı’nın anneleri Emine Çamaltı hanımefendiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor ve paylaşıyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap