SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Milleti uyutmaya devam ediyorlar

Milleti uyutmaya devam ediyorlar

29 Mart 2015 Pazar - 16:55




MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin kendisine yönelik gerçekleştirdiği eleştirilere cevap v





Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'ninaçıklamalarına muhalefetten tepkiler gelmeye devam ediyor... Revi'ye bir sert tepki de Hüseeyin Kıran'dan geldi...

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin kendisine yönelik gerçekleştirdiği eleştirilere cevap verdi. Kıran’ın açıklamaları şu şekilde:

"AKP'nin bir il başkanı var, geçenlerde bir konuşmasında şahsıma sataşmıştır. Bu sataşma benim seçim sloganı olarak kullandığım uyan Türkiye ile ilgilidir. Evet anlaşılan o ki o il başkanı bu slogandan bayağı rahatsız olmuş; buda gösteriyor ki bu slogan yerini bulmuştur. E tabi niye rahatsız olmasın ki, her şey düzeninde gidiyor, biz niye kalkıpta milleti uyandırıyoruz ki, yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar ile dönen tekere neden çomak sokuyoruz ki! Kurulduğundan beri istismar, yalan, dolan ve halkı aldatmak ile bu günlere gelen AKP rant kapılarının kapandığını görünce elbette bundan rahatsız olacaktır. Bana ve diğer bir aday adayı arkadaşımıza sataşması ne kadar korktuğunu göstermektedir.

Öyle 6-0 yalanları ile halen milleti uyutmaya devam ediyorlar. Ben hayatımın hiçbir safhasında siyasetende olsa yalan konuşmadım. Öyle insanların gözünün içine baka baka yalan konuşup 6-0 yapacağız diyorlar, halen milleti uyutmaya devam ediyorlar onun için rahatsız oldular. Allah aşkına geçen on üç yılı bir düşünün, gündemlere bakın milleti nasıl uyuttuklarını görün. 2002’de türban istismarı ile geldiler 2007’e kadar hiçbir şey yapmadılar. İktidar ellerinden giderken bir muhtıra tiyatrosu ile milleti uyuttular, 27 nisan muhtırasının kime yaradığı ortada, 27 nisan muhtırasından %26 olan oyları , 27 nisan muhtırası ile %46’ya çıkarılmıştır. Millet uyutulmuştur.

AKP iktidarında İsrail ile yapılan anlaşmalar cumhuriyet tarihinde yapılmamıştır, ama one minute diyerek millet uyutlmuştur. 2011’de  borçlandırılan Türk halkı tehdit ve şantaja maruz kalmış, istikrar sürsün diyerek millet uyutulmuştur.  2011 seçiminde bilbordlarda uçaklar, helikopterler, tanklar kullanılmış, biz yapıyoruz diyerek millet uyutulmuştur. Dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisiydik ne oldu? Milli gelir 19.000 dolar imiş kaç kişinin evine bu para giriyor? Asgari ücret 949 tl, emekli maaşı 950 tl ama kişi başı milli gelir 19.000 dolar deyip milleti uyuttunuz.

"Uyan Türkiye"      

Ülkeyi talan ederken, çalarken, çırparken kaç kez suçüstü yakalandılar, tabi ki rahatsız olacaklar.Ülkeyi kucaktan kucağa parsel parsel satıyorlarken neden "Uyan Türkiye" diyoruz ki. 17-25 Aralık rumuzlu bu soygun çetesi elbette milletin uyandırılmasından rahatsız olacaktır.     

Sayın Bülent Arınç’da şerefi ve namusu üzerine yemin etmemişmiydi. Melih Gökçek için söylediği yüz yolsuzluğu neden açıklamıyor. Bir şeyler bilip susmak suçluya yardım ve yataklık etmek değil midir? Ne karşılığında susmayı tercih etmiştir merak ediyorum.  Türk milletinin Melik Gökçek’in hanımı kadar hatırı yok mudur? Yoksa millet umurunuzda değil de, kendi nefsiniz daha mı önemli ? Ne oldu namus ve şeref üzerine yeminleriniz, yetim hakları kucaktan kucağa parsel parsel satılırken o devletin makamında niye sustunuz ?


Şimdi de susup milleti mi uyuttunuz ? Sözde Müslümanlık davanızda zinayı serbest bırakarak milleti uyuttunuz. İşe liyakatı ile girecekler var iken ak-torpille kendi tabanınızı işe alırken milleti uyuttunuz. Milyonlarca genç alın teri ile üniversite sınavına hazırlanırken, siz kontenjan ile üniversitelere kendi tabanınızı alarak milleti uyuttunuz. KPSS sınavlarında kendi tabanınıza soruları dağıtıp, alın teri ile oraları hak edenleri uyuttunuz. İsrail ile didişir gibi görünüp gelmiş geçmiş en büyük anlaşmaları İsrail ile yapıp bir de üstüne İsrail’i OECD ülkesi yaptınız. One minute diyerek milleti uyuttunuz. GAP bölgesini, ihaleleri Yahudilere verip milleti uyuttunuz. 17-25 Aralıkta ortaya çıkan tarihin en büyük yolsuzluğunu ört-bas ederek milleti uyutmaya devam ettiklerini sanıyorlar. Ama bitti, Türk Milleti Uyandı… şerefi ve namusu üzerine yemin edenler bu yemine sadık kalsınlar ve çıkıp gerçekleri açıklasınlar.    

 Allah’ın verdiği akıl ile dalga geçiyorlar. Milleti uyuttuklarının bir çok örneği var, bunlardan bir tanesi ise geçenlerde sayın Cumhurbaşkanı’nın kandırıldık demesi… Burada milleti uyuttuklarının itirafı söz konusudur. Bitmek üzere olan terörü, Kürt sorunu var diyerek azdırıp tekrar bu ülkenin başına bela ettiniz. Bebek katilini, tarihin en azılı teröristini barış güvercini yapıp milleti uyuttunuz. Esed önce kardeşimiz dediniz, sonra zalim dediniz, yine milleti uyuttunuz. Enerji açığımız var deyip, milletin deresini, suyunu, köyünü rantiye’ye peşkeş çekip, Hes’lerle milleti uyuttunuz. Güçlü devlet dediniz Süleyman Şah türbesinin bulunduğu öz vatan toprağını terk edip kaçtınız, milleti uyuttunuz. Güçlü devlet dediniz Ege adalarını yunanistan’a bırakıp, korkup kaçtınız, milleti yine uyuttunuz.

Güneydoğu’yu vatan topraklarını terör örgütü PKK’ya teslim ettiniz, açılım deyip, güzel şeyler olacak dediniz milleti uyuttunuz. Bankaları, borsayı yabancılara satıp, milleti gırtlağına kadar borçlandırıp, sonra da faiz lobisi diyerek milleti uyuttunuz. PKK ile anlaştınız vatanı milleti sattınız, sonradan akil adamlar ile milleti uyuttunuz. Ülkede ne adalet kaldı ne de kalkınan bir Türkiye ama siz Adalet ve Kalkınma Partisi deyip milleti uyuttunuz.     

Öğrenciler ile olan sorunlarınızı copla, Emekçiler ile olan sorunlarınızı tazyikli su ile, Vatandaş ile olan sorunlarınızı biber gazı ile, Gazeteci ve askerle olan sorunlarınızı silivri ile, çözerken; Askerlerimizi, polisimizi şehit eden bebek katilleri ile sorunlarınızı müzakere ile, çözerek milleti uyuttunuz! Trabzon dediniz, 61 proje dediniz, milleti uyuttunuz. Havaalanına 2. Pist dediniz milleti uyuttunuz!

Tren yolu dediniz milleti uyuttunuz! Lojistik merkez dediniz milleti uyuttunuz ! Sürmene’ye 5.000 kişilik tersane dediniz milleti uyuttunuz! İkinci üniversite dediniz milleti uyuttunuz ! Büyükşehir dediniz hizmeti bitirdiniz, milleti uyuttunuz! Trabzonspor’umuzun 2 kez kupasını çaldınız, Akyazı stadı deyip milleti uyuttunuz! İş dediniz milleti uyuttunuz! Aş dediniz milleti uyuttunuz! Asgari ücret 949 tl siz  kişi başı milli gelir 19.000 dolar deyip milleti uyuttunuz! Emekli maaşı yeterli imiş gibi sağlıkta devrim yaptık diyip bir de maaşlarından kesinti ile milleti uyuttunuz! İnanın daha söyleyecek çok şey var… Ama artık millet uyumuyor, uyumayacak, uyutmayacağız!!! Artık Türk milleti AKP masallarını dinlemeyecek… 7 haziran’da bunların  hepsinin hesabını MHP ile soracak, Haksızlığa, Hukuksuzluğa, Hırsızlığa Yoksulluğa, Yolsuzluğa ve Yasaklara karşı Adalet İçin, Demokrasi İçin, Zulme Karşı;  UYAN TÜRKİYE ! UYAN TÜRKİYE ! UYAN TÜRKİYE !"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap