SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP sahaya indi

MHP sahaya indi

18 Nisan 2015 Cumartesi - 10:27




Trabzon Milletvekili Koray Aydın öncülüğünde sahaya inen MHP İl Teşkilatı, milletvekili adayları ile birlikte şehirde gövde gösterisi yaptı. Ülkenin k





Trabzon - Genel seçimler öncesi Trabzon MHP milletvekili adayları sahaya çıktı. Trabzon Milletvekili Koray Aydın öncülüğünde şehirde kısa bir şehir turu atan vekiller yoğun ilgiyle karşılandı. Trabzon İl Başkanlığında açıklama yapan Aydın, iddialı konuştu: "Türkiye’nin bu sıkıntılı sürecinde sadece milletvekili adayları ile birlikte değil tüm gönüldaşlarımızla birlikte sahada olacağız. Bir iktidar değişimine ihtiyaç var. Türkiye kamplaştı, kutuplaştı, ayrıştı. Bu ayrışma ülkeyi kaosa, uçuruma getireceğini halk görüyor. Türkiye bir kişinin hırsına ihtirasına terk edilemez. O nedenle herkes görev ve sorumluluk almak zorunda olduğunu biliyor. Milliyetçi Hareket Partisi ülkeyi kötü yöneten iktidardan kurtuluş için milletimizin yeni adresidir."

ÜLKENİN İTİBARI KALMADI

Türkiye’nin her alanda sıkıştığını belirten Aydın, "Dışarıda itibarımız kalmadı. Tarihimizde ilk defa 4 yerde elçiliğimiz yok. Herkes Türkiye’ye sorunlu ülke gözüyle bakıyor. Ülkemiz dışlanmış durumda. AKP’li arkadaşlarımız bize bir tane iyiye giden ekonomik bir veri göstersinler. Boş konuşmasınlar, rakamlarla bizlere anlatsınlar. Dün işsizlik rakamları açıklandı. 11, 3. Genç işsizlik oranı yüzde 20. Toplamda 6 milyon 200 bin işsiz var ülkemizde. Bu kadar işsizin olduğu ülkemizde her alanda sahtekarlığa başvuran iktidar dolaylı yollardan AKP'nin kaymak tabakasının çocuklarını bu imkanlardan faydalandırırken ülkenin geniş coğrafyasında milyonlarca insan işsizlik girdabına kapılmış durumda.

Ülkede bir eli yağda olanlar bir eli balda olanlar var. Fakir fukaraya ise sosyal yardımlarla sus payı veren bir anlayışla milleti kandıracağını sanan bir iktidarla karşı karşıyayız. Böyle bir ortamda Milliyetçi Hareket Partisi de bu yaşananları görerek milleti bu çıkmazdan kurtarmak için görev almak istiyor. Bunun için ülke genelinde ülkemizi yönetme yeteneğine sahip kadroları bünyemizde topladık. MHP iktidar olmak istiyor. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adayları olarak fiilen sahaya çıktık. Trabzon’da birinci parti olacağız. AKP’den oluk oluk insanlar bize akıyor. AKP ise çözülmüş durumda. Sahaya üç puan için çıkacağız" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap