SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "Onlara göre kul hakkı yemek helaldir"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "Onlara göre kul hakkı yemek helaldir"

17 Ağustos 2022 Çarşamba - 16:36




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova'da partisinin Grup Toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sert sözlerle hedef aldı.





Kemal kılıçdaroğlu, partisinin Yalova'da düzenlediği  CHP Grup Toplantısına katıldı.

Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Hükumetin aptığı israfın altını çizdi. Kılıçdaroğlu  "Bize göre yemeyeceksin" dedi

"ONLARA KUL HAKKI YEMEK HELALDİR"

"Bir israf genelgesi çıkarıyorlar mı? ‘İsraf yapmayalım’ diyorlar mı? Demezler. ‘Fazla israf itibarıdır’ diyor. Onlara göre itibar, bize göre haram. Onlara göre yiyeceksin. Bize göre yemeyeceksin. Onlara göre kul hakkı yemek helaldir. Bize göre kul hakkı yemek haramdır." diyen Kılıçdaroğlu kendisi ile Erdoğan arasında siyah ile beyaz arasında olduğu kadar, fark olduğunu vurguladı.

"ÜLKESİNİ SEVEN LİDERLER BİR ARAYA GELDİK"


CHP lideri altı parti liderinin buluşmasına da değindi. Kılıçdaroğu: "Altı lider buluştuk. İttifakımız güzel bir ittifaktır. Vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun o masada kendisini temsil eden birisini görüyor. O masada kendisini temsil eden birisini, bir lideri görüyor. Liderler ahlaklı, inançlı, ülkesini seven liderler bir araya geldik. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Bu ülkede kardeş kavgasını bitireceğiz. Bu ülkeye huzuru getireceğiz. Bu ülkede sendin bendin, oydu diye bunları bitireceğiz. Bu ülkede siyaset kurumu vatandaşların aldığı her kuruşun hesabını verecek bu ülkede israfı sonlandıracağız. Bu ülkeye demokrasiyi getirdiğimiz zaman herkesin ekmeği büyüyecek, herkesin işi gücü olacak." dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap