SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Gültekin Uzunalioğlu

Gültekin Uzunalioğlu

30 Mayıs 2017 Salı - 10:35








Avukat, siyasetçi ve son olarak Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi oldu. Sayın Uzunalioğlu, gerek mesleki hayatında gerekse siyasi hayatında ılımlı, uyumlu ve başarılı yüzüyle tanınır. Yıllarca CHP’de sürdürdüğü siyasi hayatı boyunca parti üyeliğinden, yönetim üyeliğine, ilçe başkanlığından  belediye başkanlığı ve milletvekilliği adaylıklarına kadar her kademede boy göstermiş ve görev almaktan çekinmemiştir.

Ilımlı ve uyumlu kişiliği onu her daim bulunduğu pozisyonların en üstüne taşımıştır. Mesleki başarısı ve hırsı ise yine meslek grubunda hep lider çizgisinde yürümesine vesile olmuştur. Uzun yıllar Giresun Baro Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş, bu başarıda onu yine zirveye Ankara’ya, Türkiye Barolar Birliği yönetimine taşımıştır.

Onun bu başarıları hep takdirle karşılanmış ve sonuna kadar destek görmüştür. Başarıya giden yolda ise asla zorlanmamış, aksine tüm yollar ve kapılar önünde açılmıştır. Bunda uyumlu ve ılımlı kişiliğinin faktörü büyüktür. Mesleki başarıları bir yana siyasi hayatı değerine değer katmıştır.

Siyaset birçok insanı yorar ve karmaşık yollarında yok eder. O üstüne giydiği siyaset cübbesini de en az avukatlık cübbesi kadar iyi ve onurlu taşımış. Asla polemiklere girmeden yoluna devam etmiş ve siyasi konumu gereği hep olumlu ve yapıcı muhalefeti ile rakipleri tarafından bile saygı görmüştür. Böylesi bir saygı ve kabul görüş çok az insana nasip olur.

Mesleki ve siyasi hayatı boyunca Giresun’a hizmet eden ve hep önceliği olan Giresun’a bağlı olan Sayın Uzunalioğlu, bundan böyle siyasi olarak gidemediği Ankara’dan, Türkiye’nin en önemli STK’larından olan Meslek Birliği’nin üst yönetiminde hizmet vermeye devam edecek.


En önemlisi Ankara’da Giresun’u temsil edecek ve başkentteki önemli değerlerimizden biri olacak. Kendisini tüm hayatı boyunca elde ettiği başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki görev ve görevlerinde de başarılar diliyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap