SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Genel Sekreter kim olur?

Genel Sekreter kim olur?

26 Nisan 2015 Pazar - 11:44








Milletvekili adaylığı için istifa eden Trabzon Büyükşehir Genel Sekreteri Davut Çakır'dan boşalan göreve kimin geleceği belli olmamakla birlikte, seçime kadar bunun tartışması da olmaz. Seçimden sonra bir müddet 'Kabinede bakanımız kim olacak' tartışması yapılır, muhtemelen Süleyman Soylu ile iş görülür, beklenti amacına ulaşır, sonra da gündem 'Genel sekreter kim olacak' konusuna döner. Halı hazırda Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak, o koltuğa en yakışan isim olarak adlandırılıyor. Fakat İl Özel İdaresi'ndeki başarısıyla her kesimin takdirini kazanan İbrahim Kul da var olan ajandanın içinde. Bakalım Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği koltuğuna bu isimlerden kim oturacak?

BALTA DURMUYOR

Milletvekili adaylarının sevinçleri yüzlerinden okunuyor. Konumuna en çok sevinenlerin başında da AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Muhammet Balta geliyor. Balta, birinci sıradan milletvekili adayı gösterilseydi kendisi bu kadar haz almazdı belki de. İkinci sırada olması ve seçilememe gibi bir derdinin bulunmaması değme keyfime dedirtiyor Balta'ya. Buna rağmen yan gelip yatmıyor. Diğer milletvekili adaylarına haksızlık yapmayalım, belki de adaylar arasında yine de en çok çalışanı, çalışmaktan en çok haz alanı Muhammet Balta. Adam sanki milletvekili adaylığına odaklanmış, tüm planlarını milletvekili seçilmek üzere yapmış. Nihayetinde o gün gelip çatmış. Siz olsanız ne kadar keyif alırsanız Balta da o kadar keyif alıyor milletvekili adaylığından.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap