SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Genç, konsere davet etti

Genç, konsere davet etti

18 Temmuz 2017 Salı - 15:02




Ortahisar Belediyesi, 15 Temmuz'u anma etkinlikleri kapsamında Atatürk Alanı'nda yarın akşam sanatçı Uğur Işılak'ın katılacağı konser etkinliği düzenl





Konserin, 15 Temmuz'u anma etkinliklerinin son halkasını oluşturduğunu belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Hain darbe girişimini sadece 15 Temmuz'da değil, bütün yıl boyunca halkımıza hatırlatacak etkinlikler düzenlemeliyiz. Bu tarih sıradan bir tarih değildir. Güzel ülkemizi işgal edip boyunduruk altına almak isteyen şer odaklarına karşı halkımız destansı bir mücadele vererek hürriyetinden, istiklâlinden asla taviz vermemiştir. Bize düşen görev de halkımızın zihninde bu tarihi daima canlı tutmaktır. Eğer 15 Temmuz tarihinin önemini ve anlamını unutursak bu tür hain girişimlerle mücadele etme kararlılığımız zaafa uğrar. O nedenle 15 Temmuz ile ilgili bu tür etkinlikler düzenlemenin çok önemli olduğunu ve bu maneviyatın her zaman yaşatılması gerektiğini düşünüyorum. Ve bütün vatandaşlarımızı da konserimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap